• GEMINI GE363VJL пропонує повне перетворення та високоякісне декорування без додаткових інструментів для друку, перенесення фольги чи висікання;
  • GT365WSHJR забезпечує високоякісне прикрашання на основі традиційних технологій обробки для самоклейних етикеток із високою доданою вартістю.

Нагадуємо, що торік у вересні компанія CARTES стала переможцем Label Industry Global Awards. А на drupa 2024 CARTES демонструє, як може бути корисною кожному бізнесу за допомогою повністю автоматизованої наскрізної лінії цифрового оздоблення, з цифровим модулем Jet D-Screen, цифровим процесом створення смоляних етикеток, а також відомою технологією лазерного перетворення CARTES.

 

Два «діаманти» CARTES ви зможете побачити в залі 10, на стенді D25!

 

GE363VJL демонструється у конфігурації з флексографічною секцією, модулем JDS «Jet D-Screen» для цифрового прикрашання та системою лазерного перетворення.

Цифровий пристрій «Jet D-Screen» дає змогу створювати багатошарові ефекти (вибіркове лакування, складні тактильні ефекти з підйомом та друк шрифтом Брайля), робити об’ємне тиснення фольгою. Jet D-Screen дозволяє за один прогін персоналізувати та прикрашати етикетки без витрат на оснастку та без відходів матеріалів.

Матеріали, надруковані за допомогою секції JDS, не потрібно лакувати або попередньо обробляти в рамках процесів, які можуть спотворити «текстуру» матеріалу. Полімеризація відбувається за допомоги гібридної світлодіодної/УФ-системи сушіння, й це дає змогу задруковувати будь-який тип матеріалу, навіть найбільш чутливий до температури.

Жодних інструментів, жодних витрат часу чи матеріалів, все автоматизовано для виконання завдань на льоту!

Перегляньте, будь ласка, відео https://www.youtube.com/watch?v=ov5wqJVfM8E

І останнє, але не менш важливе, лінія GT365WSHJR, сконфігурована з п’ятьма блоками: флексографічна секція, секції плоского трафаретного друку, плоского гарячого тиснення, напівротаційного висікання та «Jet D-Screen» для цифрового прикрашання.

Перегляньте відео: https://www.youtube.com/watch?v=A6idaGtmqQA&t=40s

 

Етикетки для гала-церемонії: краса та унікальність! 

 

Машини CARTES, які завжди були синонімом надійності, якості та передових технологій, разом з командою Cartes є вашим найкращим діловим партнером.

Якщо ви не можете відвідати drupa 2024, але зацікавлені в продуктах компанії, напишіть на адресу info@cartes.it або офіційному представникові компанії в Україні — UVI SYSTEMS LLC.

Компанії будуть раді надіслати зразки, а також запланувати демонстрацію в реальному часі або зустріч з менеджером з продажу.

 

UVI SYSTEMS LLC

Україна, 03035, м. Київ, вул. В. Липківського, 37-В, оф. 335

Моб.: +38 (067) 975-43-33

E-mail: info.uvis@gmail.com, sales@uvisys.com.ua

 

CARTES srl

Innovative machines and technologies for labels

via Michelangelo 2

46024 Moglia (Mantova)

phone + 39 0376 511 511 

fax + 39 0376 55 77 55 

 www.cartes.it