Цей новий набір чорнил підходить для книг, матеріалів прямої поштової розсилки та транзакційного друку та забезпечує насичений чорний друк, забезпечуючи широку кольорову гаму з мінімальним або повним висиханням, що дає змогу друкарням досягати вищих швидкостей для підвищення продуктивності. Основні переваги: висока оптична щільність на різних паперових підкладках висока якість зображення, висока довговічність.

«Ми віримо, що drupa 2024 є ідеальним місцем для презентації найновіших серій чорнил, — сказав Такер Нортон, глобальний бізнес-директор DuPont Printing & Packaging.Зі зростанням цифрового друку ми продовжуватимемо впроваджувати інновації, пропонуючи більш стійкі рішення, які піднімуть комерційний і текстильний друк на вищий рівень».

Також DuPont представить свої чорнила на водній основі для друку на гофрокартонному, складаному картонному та гнучкому пакованні, відповідаючи зростаючому попиту з боку свідомих переробників, які шукають безпечніші альтернативи чорнилам. Розроблені для потреб виробників оригінального обладнання, ці продукти ідеально підходять для непрямого контакту з харчовими продуктами та відповідають швейцарським постановам і EuPIA (Європейська асоціація друкарських чорнил).

Пігментні фарби Artistri® на водній основі для друку паковання виробляються відповідно до стандартів належної виробничої практики (GMP) і на підприємствах, сертифікованих ISO 9002-2015. Сталий розвиток є ключовим елементом інноваційного портфоліо DuPont. Компанія прагне не лише пропонувати більш екологічно чисті продукти, які дозволять друкарням вибирати процеси з меншим викидом вуглецю, а й розробляти продукти, які є безпечними та стійкими за дизайном. Нещодавній звіт DuPont про сталий розвиток за 2024 рік, опублікований минулого місяця, висвітлює приклад успіху вчених DuPont, які завершили трирічну роботу по заміні розчинника 2-піролідону в чорнилі безпечнішими, нерегульованими альтернативами, зберігаючи еквівалентну продуктивність і термін придатності.

«Ми пишаємося тим, що ця робота підтримує загальні тенденції друкарень, які переходять на цифровий друк для споживчих товарів, і демонструє прагнення DuPont бути попереду щодо речовин, що викликають занепокоєння в нашому портфоліо», — сказала Габріела Кім, глобальний бренд і менеджер з маркетингу, DuPont™ Artistri® Digital Inks.

DuPont також представить інші продукти з портфоліо Artistri® на drupa 2024, такі як P1600, пігментні струменеві чорнила для текстильного друку Direct-to-Film (DTF). «За останні кілька років у текстильному друку спостерігається бум на технологію DTF завдяки її універсальності, — додала Кім. — Серія чорнил P1600 спеціально розроблена для цієї технології, забезпечуючи яскраві зображення, забезпечуючи послідовність і надійність, щоб принтери витрачали менше часу на обслуговування».