DigiFold Ultra розроблено на базі DigiFold Pro XL, з додатковими функціями порізки. Високоякісні додатки, такі як 6- або 8-сторінкові брошури без полів, стають легким завданням навіть для альбомних форматів A4. Можливість обрізання довгих аркушів на DigiFold Ultra є стратегічним доповненням до найновіших друкарських машин, які тепер пропонують двосторонній друк на довших аркушах.

Замість окремої гільйотини для обрізання аркушів з довжиною різа 560 мм Ultra дає змогу клієнтам повністю використовувати можливості нових машин із можливістю обрізання аркушів завд. до 1300 мм.

Стандартно DigiFold Ultra постачається з подвійними фальцювальними ножами, одним DynaCreaser, двома ножами для різання та одним ножем для поперечного різання. Ultra підтримує високу продуктивність, яку можна було побачити на платформах Pro XL попереднього покоління – до 6000 аркушів A4/год.

Є також насадки, такі як конвеєрна стрічка Trim Waste Conveyor та стрічковий укладальник BST-4000, які роблять Ultra придатним для більш тривалого виробництва без нагляду.

Коментуючи останнє доповнення до асортименту офлайн-продуктів, Рей Хіллхаус, віце-президент із продажу та маркетингу офлайн-підрозділу Plockmatic Group, зазначив: «DigiFold Ultra підтримує високу продуктивність платформ Pro XL. Додавання можливостей обрізки та різання означає, що ми можемо автоматизувати ще більше етапів у виробництві готового продукту. Допомога в зменшенні кількості ручних кроків, потрібних у друкарні, означає менше можливостей для помилок. Це доступне, надійне, високошвидкісне рішення для підприємств, які прагнуть зменшити залучення операторів і натомість зосередитися на діяльності, яка сприяє прибутковості та зростанню». Особливості DigiFold Ultra:

  • зручний користувальницький інтерфейс — вводьте параметри носія та вибирайте зі стандартних візерунків обрізання та фальцювання або створюйте власні завдання за бажанням. Немає потреби у зовнішніх підключеннях до комп’ютерів. Зберігайте налаштування завдання для швидкого та легкого виробництва;
  • вантажопідйомність до 200 мм. Використовує новітню технологію з можливістю вакуумної подачі Plockmatic Group. Адаптивне управління вентилятором автоматично регулює потік повітря для різних розмірів і ваги носія;
  • ультразвукове виявлення подвійних листів;
  • до 30 згинів на аркуші – уникайте розтріскування зображення або відшарування тонера на щільних носіях;
  • доступні повна поперечна перфорація, а також до п’яти вбудованих перфораційних/підрізних коліщат;
  • фальцювання вгору та вниз за один прохід за допомогою модулів DynaCrease і (додатково) Static Creaser;
  • оснащена як стрічковим укладачем для складених аркушів, так і лотком видачі для нескладених завдань;
  • легка система лез дає змогу швидко змінювати леза без будь-яких інструментів. Перехід між різними інструментами/лезами можна здійснити менш ніж за хвилину.

Morgana DigiFold Ultra доступна для замовлення на стенді на drupa, а поставки мають розпочатися в червні 2024 року.