Рішення будуть продемонстровані на виставці drupa 2024. Ці інновації є значним прогресом у післядрукарських операціях, оптимізуючи ефективність і гнучкість процесів друку. Укладач Collect to Box — це модульна система для розміщення друкованої продукції на піддонах, у гофрокартонних контейнерах або стандартних коробках для транспортування. Таким чином, CTB має на меті автоматизувати всі ручні дії після виробничої машини. CTB адаптований до вимог клієнтів за допомогою різних модулів та інтерфейсних рішень, але відкритий для майбутніх розширень. Ключовими особливостями CTB є запатентований паламідний стрічковий захоплювач і рішення, розроблене Popp Maschinenbau для відкриття, наповнення та заклеювання транспортних коробок.

«Ці компоненти поєднуються в різноманітних конфігураціях, завдяки чому досягається оптимальне рішення для клієнта», — підкреслив Стефано Паламідес, керуючий директор palamides GmbH.

CTB Pallet Maker Basic розміщує стоси продуктів на піддонах або в контейнерах з гофрованого картону. Ця гнучкість стала можливою завдяки ременному захоплювачу palamides (заявка на патент), який не потребує місця для витягування захоплення. Завдяки мобільному роботу Pallet Maker Basic підходить для використання з фальцювальними машинами, швейними машинами та поштовими лініями. Цей пристрій оснащений потужним і міцним промисловим роботом, встановленим у стандартній комплектації, ним легко керувати та його можна переміщати без зусиль.

Простий прозорий корпус роботизованої руки виключає ризик отримати травму та дозволяє роботу працювати на максимальній швидкості. Також немає різниці у вимогах до простору порівняно зі спільними рішеннями.

CTB Carton Maker бере плоскі транспортувальні коробки, які ще не встановлені, закриває основу та заповнює транспортувальні коробки стосами продуктів. Потім вміст ущільнюється, а кришка коробки для транспортування автоматично закривається. Ця система бере на себе дуже складні та раніше переважно ручні дії та процеси. Наповнені та закриті картонні коробки можна розмістити на конвеєрній стрічці або на піддоні за допомогою роботизованої руки. Carton Maker поєднує можливості запатентованого стрічкового захоплювача palamides з інтелектуальними рішеннями для транспортування картону, розробленими Popp.