Паоло Малатеста, виконавчий директор Elitron, ділиться думками про розробку Kombo TAV: «Наступна глава Kombo TAV — значний крок у цифровій обробці. Ця повністю інтегрована система вдосконалена для підвищення продуктивності та ефективності й свідчить про нашу рішучість швидко забезпечити значну рентабельність інвестицій».

Kombo TAV виділяється помітними покращеннями: до 35% швидкості, 40% ефективності виробництва та 30% менше споживання енергії. Ці розробки зміцнюють авторитетну позицію Kombo TAV на ринку, відстоюючи оновлений стандарт продуктивності та екологічної свідомості.

Kombo TAV не лише готовий до Industry 4.0, але й оснащений можливістю адаптації до Industry 5.0 та інтеграцією майбутніх досягнень AI. Даніеле Галлуччі, президент Elitron America, зазначає: «Ми в Elitron керуємо інноваціями та задоволенням клієнтів. Значних покращень ми досягли завдяки нашій новій системі руху та оновленій електроніці. Але технології — це лише одна частина рівняння. Наша справжня сила полягає в підході, орієнтованому на клієнта. Ми не просто розробляємо продукти, ми створюємо рішення, адаптовані до потреб наших клієнтів. Ця філософія лежить в основі всього, що ми робимо. Наша відданість клієнтам та інновації – це те, що справді відрізняє Elitron».

Система різання для будь-яких потреб Kombo TAV не єдина родзинка: Elitron також збирається продемонструвати компактну систему різання Spark. Розроблений для виготовлення зразків Spark оснащений універсальною ріжучою голівкою з кількома інструментами, системою огляду Seeker System і технологією Stressless Working, що забезпечує плавний перехід від проектування до виробництва.