Крім того, на виставці відбудеться прем’єра нової установки регенерації води Magis Eco ReFlow. Ця революційна система дає змогу клієнтам значно скоротити утворення відходів під час виготовлення форм.

«Масштабування нашого рішення Magis Eco на сегмент гнучкого паковання є природним прогресом нашої стратегії зростання на ринку флексографії, — говорить Гай Десмет, керівник відділу маркетингу ECO3. — Промисловість захоплено сприйняла нашу водну систему додрукарської підготовки, вітаючи аспекти сталого розвитку. Magis Eco підтримує друкарні у переході на систему на водній основі, пропонуючи найвищу якість зображення, від творів мистецтва до готових до друку флексографічних пластин». Майбутня виставка також ознаменує розширення асортименту сухих плівок ECO3 для забезпечення повної сумісності з широкою встановленою базою систем флексографічної обробки зображень. Плівку можна використовувати як додатковий продукт, що значно підвищує якість зображення порівняно з поточними налаштуваннями. Ламінування сухою плівкою можна комбінувати з флексографічними пластинами Magis як на водній основі, так і на основі розчинника. На стенді також відбудуться демонстрації спеціального ПЗ для паковання ECO3: універсального робочого процесу PDF Amfortis із розсіюванням SPIR@L і моделюванням поверхні GridTune для покращення якості зображення та передачі чорнила.

«На drupa ECO3 продемонструє чимало можливостей для друкарень інтегрувати екологічне рішення — або повністю, або шляхом вибору тих компонентів, які підходять для їх діяльності, — пояснює Райнер Кіршке, менеджер ринку Flexo. — Magis ECO — це інтегроване рішення від єдиного постачальника, яке пропонує невід’ємні переваги, але залишається відкритою системою, що дає клієнтам можливість адаптувати її до своїх потреб».