Використовуючи технологію X-Rite, реалізовану в ПЗ InkFormulation, Autura Ink забезпечує безпечну та централізовану платформу для всіх завдань зі складання, зберігання, затвердження, пошуку та контролю якості фарб для офсетного, флексографічного, глибокого та трафаретного друку.

«Autura Ink побудована на безсерверній і безпечній архітектурі, яку можна легко використовувати завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу користувача, що зводить до мінімуму потребу навчати операторів. Він інтегрується зі спектрофотометрами X-Rite, включаючи сімейство eXact 2, та цифровими стандартами PantoneLIVE для створення єдиного робочого процесу передачі кольорів», — зазначив Мінґ-Понг Лю, менеджер з продуктів програмних рішень X-Rite.

Autura Ink спрощує обмін даними між відділами розробки, контролю якості та PantoneLIVE. Користувачам більше не потрібно буде перемикатися між програмами для перевірки формул, це тепер легко можна здійснити на платформі Autura. Використовуючи Autura Ink, оператори друкарських машин можуть швидко виявити відмінності у фарбах та звести до мінімуму час простоювання через розбіжність кольорів. Вбудована функція BestMatch дає змогу операторам швидко визначати, чи фарби відповідають технічним характеристикам або потрібне коригування рецепту. Якщо колір друку не відповідає специфікації, функція швидкої корекції Autura дозволяє внести потрібні добавки у формулу фарб, щоб гарантувати, що друкарська машина швидко вийде на колір. «Оскільки в галузі тривають проблеми з кадрами, Autura Ink спрощує адаптацію завдяки зручному інтерфейсу та встановленим шаблонам, призначеним для зменшення кількості помилок», — говорить Лю.