Витсавка, що відбудеться у сучасному комплексі India Expo Center у Великій Нойді з 1 по 5 лютого 2025 року, вже користується величезним попитом: 95% виставкової площі розпродано.

IPAMA, заснована у 1988 р. для просування індійської поліграфічної та пакувальної промисловості, зарезервувала для заходу всі доступні зали на першому поверсі Індійського виставкового центру. Після успіху IntraPac India IPAMA цілеспрямовано працює над тим, щоб зробити 16-у Printpack India приголомшливою. 436 компанії вже внесли попередню оплату за участь.

Через високий попит IPAMA передбачає використання додаткового простору, включаючи ангар, для розміщення більшої кількості експонентів. На майбутній виставці IPAMA очікує понад 600 експонентів. Щоб забезпечити прозорість і справедливість, IPAMA запровадила пріоритетну систему розподілу виставкових площ. Пріоритетні номери генеруються на основі банківських виписок, завірених дипломованими бухгалтерами, що містять дату та час отримання суми токена.

Ця система гарантує, що експонентам розподіляється простір у послідовний спосіб, причому деякі павільйони зарезервовані сегментами для зручності як експонентів, так і ділових відвідувачів:

  • № 1, 3, 9A, 9B, 9C — для додрукарської підготовки, друку, післядруку та конвертування;
  • № 5 і 7 — для виробників етикеток;
  • № 9D — для постачальників паперу та трафаретного друку;
  • № 14 і 15 для виробників гофропаковання та вивісок;
  • № 15 B – для постачальників вживаного устаткування.

Індійський виставковий центр, оснащений сучасним обладнанням для проведення міжнародних виставок, конференцій і семінарів, є зручним і доступним місцем для проведення Printpack India 2025. Розташований у Великій Нойді центр має добре автомобільне та залізничне сполучення, а під час перерв відвідувачі зможуть відвідати історичні пам’ятки. IPAMA прагне надавати експонентам безкоштовні зручності, що ще більше покращить досвід і цінність участі у Printpack India.