Touch7 сумісний з неоново-рожевими та жовтими чорнилами Ricoh на новому Ricoh Pro 7500. На drupa 2024 відвідувачі побачать розширену гаму Touch7 і пастельні кольори, які використовують ці чорнила для векторних кольорів. Система Touch7 також включає плагін Touch7 Photo Neon для PhotoShop, який додає неонові фарби до зображень лише одним клацанням миші без маскування вручну.

Touch7 Neon Color System — це перша й єдина точна кольорова система для неонових/флуоресцентних кольорів для цифрового та звичайного друку. Кожен, хто друкує неоновими чи флуоресцентними чорнилами або тонером, може використовувати Touch7.

На відміну від поточних систем неонових кольорів, які не враховують окремо папір/поверхню для друку, чорнила, умови друку та покриття, система Touch7 даэ змогу друкарям створювати власні книги зразків на власній друкарській машині. Це усуває традиційний метод проб і помилок, коли дизайнери та друкарі намагаються підібрати кольори, які є неможливими, або не використовують переваги гами, яку надає їхня друкарська машина.