Massivit 3000 — більш доступне рішення для 3D-друку для компаній, які прагнуть використовувати можливості високошвидкісного широкоформатного виробництва без навантаження на свої фінанси. Новий принтер дає змогу широкому колу компаній збільшити прибутки та отримати конкурентну перевагу за рахунок розширення творчого виробництва. Massivit 3000 дасть змогу постачальникам послуг друку, обслуговувачам подій розширити свою пропозицію виготовленням гігантських, захоплюючих дисплеїв для маркетингових, роздрібних і рекламних кампаній, а також для розваг.

Новий принтер дає змогу з надшвидкісно виготовляти унікальні 3D-віконні дисплеї, габаритні рекламні щити, нестандартні канальні літери, комбіновані 2D/3D-дисплеї для місць продажів, інтерактивний реквізит для подій, декорації для тематичних парків і форми для термоформування.

Його унікальний об’єм друку ~1,2x1,5x1,8 м дає змогу операторам створювати гігантські дисплеї в рамках єдиного технологічного циклу, значно скорочуючи час виробництва.

На додаток до широкого спектру творчих застосувань, Massivit 3000 побудований на тій же надійній технології гелевого друку (GDP), яка на сьогоднішній день прийнята в 40 країнах, забезпечуючи виняткову цінність і продуктивність. Він також розроблений з урахуванням зручності користувача, пропонуючи інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.

Новий принтер буде представлено на стенді Massivit drupa (пав. 9, стенд A08) разом із системою 10000-G компанії – найдосконалішою з її промислових 3D-принтерів. Живі демонстрації принтерів триватимуть впродовж усього заходу.

Буде представлено низку надрукованих на 3D-принтерах дисплеїв і моделей, а також низку спеціально розроблених матеріалів для друку для роздрібної торгівлі та розважальних середовищ, включаючи вогнестійкий матеріал, що відповідає стандарту ASTM E84.

Генеральний директор Massivit Ерез Зімерман заявив: «Ми дуже раді запуску Massivit 3000, який є важливою віхою для Massivit. Наші внески на ринки реклами та розваг уже є значними завдяки можливості широкоформатного 3D-друку з безпрецедентною швидкістю. Представлення нового Massivit 3000 розширює доступ до цієї революційної технології для набагато ширшого кола компаній, пропонуючи відмінне співвідношення ціни та якості. Довгоочікувана drupa є ідеальною платформою для представлення нашого нового принтера на цих ринках».