Крім того, компанія представить портфоліо продуктів з акцентом на MGA фарби для друку на пакованні харчових продуктів, фарби на водній основі HYDRO-X-Systems і серію пакувальних фарб на основі розчинників Gecko Bond Top.

«Наша місія виходить далеко за межі виробництва друкарських фарб та хімікатів. Ми робимо новаторську роботу для майбутнього паковання харчових продуктів: сталого, інноваційного та ефективного. Як партнер з інновацій, ми прагнемо комплексно досягати успіху в друці паковання. На наших заходах та стендах кожен відвідувач може скласти власне враження та вступити в контакт з нами, оскільки частиною нашої місії є тісний діалог з нашими клієнтами та вироблення спільних рішень», — зазначив Костянтин Шмідтке, директор з розвитку бізнесу та глобального управління ключовими клієнтами.

Чотири заходи hubergroup розпочнуться з панельної дискусії на тему «Майбутнє гнучкого паперового паковання». Серед іншого обговорюватимуться можливості та проблеми гнучкого паперового паковання, видрукуваного методом рулонного офсетного друку, його експлуатаційні характеристики та варіанти дизайну з власниками брендів, виробниками паперу та друкарських машин, поліграфістами та пакувальниками.

Другий захід буде присвячений темі «Всередині коробки — прямий контакт із харчовими продуктами».

На третьому директор з глобальних продуктів та управління кольором Патрік Хюбель представить ліцензовану систему hubergroup Digital Colour Communication (HDCC).

На четвертому буде показано, як можна використовувати сучасні програмні рішення для точного захоплення, оцифрування та обміну даними про колір. Також на цьому заході д-р Ларс Ханке, менеджер з розвитку бізнесу з виробництва гнучкого паковання в hubergroup, представить рішення для друкарських фарб, що переробляються.

Компанія представить свої інновації та продукцію на трьох стендах. На стенді Koenig & Bauer — лінійку MGA, у тому числі фарби MGA Natura та MGA Contact, які забезпечують безпечний та яскравий друк на внутрішньому боці паперового та картонного паковання харчових продуктів. На стенді Expert Srl буде продемонстрована система Hydro-X та рішення для пакувальних фарб на водній основі, які дають змогу виробляти широкий асортимент паковання, що відповідає вимогам харчової промисловості. На виставковому майданчику Comexi буде представлено серію пакувальних фарб на основі розчинників Gecko Bond Top.