«Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з нашими міжнародними членами та клієнтами віч-на-віч. Багато наших досліджень, сертифікацій та тестувань тепер оцифровані; наприклад, поліграфічні компанії можуть отримати сертифікат PSO онлайн. Або вони можуть навчати своїх співробітників за цифровими навчальними курсамии, які пропонує Fogra Web Academy, саме тому для нас такий важливий особистий діалог», – пояснює керуючий директор інституту д-р Едвард Нойфельд.

«Як найбільша в Європі мережа флексографічного друку, ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з нашими членами та клієнтами з Німеччини та за кордоном. З нашими двома технологічними центрами флексодруку (TZ) і нашим Центром компетенції цифрового друку (CCD), а також з нашим флексодруком Академії, ми пропонуємо широкий спектр навчальних курсів, консультацій і наукового друку. Ми хочемо мати потужну присутність на drupa і бути доступними для міжнародної аудиторії. Ми також пропонуємо нашим учасникам використовувати наш стенд як місце зустрічі», – додає керуючий директор DFTA Нікола Копп-Ростек.

Десять співробітників Fogra та одинадцять співробітників DFTA працюватимуть на виставцы. Fogra охоплюватиме сфери додрукарської підготовки, офсетного та цифрового друку, матеріалів, обробки друку, навчання та симпозіумів. Відвідувачі зможуть дізнатися про переваги членства та різні варіанти сертифікації та тестування.

Команда DFTA буде готова відповісти на будь-які запитання відвідувачів щодо флексодруку та друку паковання вздовж ланцюжка створення вартості. Експерти DFTA нададуть інформацію про переваги членства в асоціації та проконсультують щодо асортименту обладнання в технічних центрах, а також про курси навчання та підвищення кваліфікації, які пропонує Академія, й процес подачі заявок на DFTA Award 2024.

Одним із головних напрямків є енергоефективність. На додаток до поточного дослідницького проекту Fogra пропонує різноманітні випробування, сертифікацію та практичну допомогу для економії енергії в офсетному та цифровому друці. Презентації на ці та інші теми сталого розвитку проводитимуться в рамках Touchpoint Sustainability. Fogra пропонує своїм партнерам і членам можливість використовувати стенд для зустрічей з клієнтами. «Ми також розглядаємо наш стенд як платформу для діалогу», — пояснює доктор Нойфельд. Відповідний часовий інтервал можна забронювати на сайті Fogra.

З боку DFTA на стенді відбудуться семінари, різноманітні презентації на актуальні теми у сферах стійкого розвитку і зв’язку промисловості з дослідженнями та освітою, а також екскурсії DFTA «Друк паковання – технології та інновації» 29 травня та 6 червня. Програма флексографії буде доповнена додатковими заходами з цифрового друку, організованими Центром компетенції DFTA у Лейпцигу. Кульмінацією спільного представництва Fogra та DFTA на drupa стане стенд-паті 4 липня з 17:00.