Прес обладнаний системою автоматичної подачі заготівок у режимі нон-стоп, яка включає засоби вакуумного транспортування та забезпечує роботу з широким спектром матеріалів (від 80 до 2000 г/м²), вкл. гофрокартон завт. до 5 мм.

Подавальний вирівнювальний стіл оснащений вісьмома, незалежно налаштовуваними вакуумними стрічками. Управління тиском висікання здійснюється оператором із сенсорного екрана управління. У робочому модулі монтується базова контрплита завт. 5 мм, поверх якої встановлюються змінні монтажні пластини завт. 1 мм.

Машина, що працює з макс. продуктивністю 7000 арк./год. і забезпечує зусилля висікання 300 тонн, здатна обробляти листи картону розміром від 350х400 мм до 740х1050 мм. Автоматична швидкісна фальцювально-склеювальна машина Smartfold Servo X 1100-SL, призначена для виготовлення коробів з 1-6 точками склеювання, вкл. короби з подвійними стінками, однаково успішно працює як з довгими, так і з короткими замовленнями. Сервопривідна секція подачі оснащена елементами, призначеними для чіткого розділення заготовок. У складі агрегату також модуль ударного перевороту та сервопривідна трансмісія, що забезпечує роботу на макс. швидкості 500 м/хв.