Anapurna Ciervo H3200, останнє оновлення родини принтерів Anapurna, має значні поліпшення якості та швидкості друку, досягаючи до 210 м²/год в режимі Draft. Оновлені друкарський модуль та подача матеріалу дають змогу Ciervo H3200 ефективно працювати як з гнучкими, так і жорсткими матеріалами, підтримуючи безперервний друк до чотирьох аркушів одночасно.

Принтер використовує колірну схему CMYKLcLm+White, що забезпечує яскраві та якісні відбитки для різноманітних застосувань. Agfa Ciervo використовуватиме Asanti, універсальне виробниче рішення для друку, яке автоматизує процес, заощаджує час та кошти та має сертифікацію G7® System Certification.

Відвідувачі виставки ISA International Sign Expo 2024 зможуть особисто переконатися у можливостях нового Anapurna Ciervo H3200 та оцінити його високу продуктивність та універсальність. Цей принтер не лише демонструє останні технологічні досягнення Agfa в галузі струменевого друку, а й підкреслює прагнення компанії до інновацій, відбите у новому слогані «Потужний від природи».

З Anapurna Ciervo H3200 та підтримкою ПЗ Asanti Agfa зміцнює свою позицію на ринку, пропонуючи потужні та адаптивні рішення для будь-яких друкованих завдань.