На стенді площею 400 м² усе обертається навколо УФ-продуктів, які є важливими та
законодавчими трендами для поліграфічної галузі. На додаток до УФ-ламп і УФ-світлодіодних систем відвідувачі зможуть випробувати рішення для термічного сушіння та ексимерні системи та поглянути на майбутнє друку.
Команда IST Metz підготувала сюрприз: Heidelberg Speedmaster CX104-6+LX3 тричі на день демонструватиме глядачам, у прямому ефірі та в супроводі засобів масової інформації, процес використання УФ-ламп для друку паковання та УФ-світлодіодів для комерційного друку. Результати будуть яскраво проілюстровані, оскільки вже можна з нетерпінням чекати спеціально розробленого продукту для друку.
Концепція продукту «HotSwap» також стане центром виставкового стенду IST. Компанія пропонує гнучкість перемикання між аркушевим, рулонним і вузькорулонним друком завдяки відповідним чином обладнаним блокам, які дають змогу перемикатися між УФ-лампами, УФ-світлодіодами чи гібридами — залежно від завдання та бажаного кінцевого продукту. Презентацію продуктів завершує вимірювальний прилад UV Analyzer.
Комбінація УФ-програми (сумісної з Android та iOS), вимірювальних смужок і аналізатора забезпечує зручний інструмент для перевірки якості та документування звичайних УФ- і світлодіодних систем. І оскільки досвід і знання IST Metz вже зосереджені на наступному поколінні УФ-затвердіння, компанія також трохи змінила імідж. Тому відвідувачі можуть з нетерпінням чекати на виставкову презентацію IST під назвою «Більше, ніж UV».