Ян Франц Аллеркамп, голова бізнес-напрямку паперу та картону, , сказав: «Команда Actega буде саме там, де вона потрібна на drupa 2024 – стратегічно розташована в різних точках взаємодії, майже на кожному куты виставки. Наші експерти нададуть відвідувачам усю найновішу інформацію про наші комплексні лінійки продуктів, забезпечуючи доступ до нашого досвіду в галузі, а також технічного та нормативного ноу-хау впродовж усього заходу».
Відвідувачі drupa можуть ознайомитися з портфоліо бар’єрних покриттів на водній основі Actega, розроблених для задоволення суворих вимог пакувальної промисловості без шкоди для якості та продуктивності. Ретельно розроблені з урахуванням екологічності та захисту від внутрішніх і зовнішніх речовин (жир, вода, пара тощо), бар’єрні покриття Actega гарантують, що паковання зберігає свою структурну цілісність і естетичну
привабливість впродовж усього життєвого циклу. Бар’єрні покриття Actega використовуються для різноманітних застосувань, включаючи лотки для випічки та їжі, коробки для мила та упаковку для фаст-фуду.
Завдяки індивідуальному підходу до обслуговування та підтримки клієнтів Actega продемонструє універсальність бар’єрних покриттів, пропонуючи розуміння того, чого можна досягти друкарям, виробникам паковання та паперу, які шукають шляхи підвищення екологічності своєї продукції.
Маркус Лохер, глобальний менеджер із пакувальних рішень для бар’єрних та стійких пакувальних матеріалів, Actega, прокоментував: «Ми раді продемонструвати на drupa розширені можливості наших бар’єрних покриттів ACTGreen®, розроблених для забезпечення виняткового захисту широкого діапазону пакувальних матеріалів. Зважаючи на сучасні споживчі тенденції, наші бар’єрні покриття надають пріоритет екологічності.
Вибір ідеального бар’єрного покриття може бути складним завданням, але наша команда буде готова допомогти відвідувачам із будь-якими запитами. У нас є достатній досвід і знання, щоб допомогти нашим клієнтам знайти ідеальне рішення».
Actega також приділить увагу своєму високоцінному портфоліо фінішної обробки, обіцяючи захопити відвідувачів різноманітними пропозиціями. Серед представлених надихаючих зразків будуть приклади приголомшливих ефектів, які можна досягти за допомогою УФ-покриттів, металевих ефектів, крапельних додатків і тактильних рішень.
Actega також представить свої покриття, придатні для цифрового друку, під час живих демонстрацій на стенді свого партнера.
Actega візьме участь в інноваційній платформі drupa Touchpoint Packaging, де основні зацікавлені сторони в галузі збираються разом, щоб брати участь у глибоких дискусіях щодо майбутнього паковання. Сесії Actega будуть присвячені Ecoleaf – революційній екологічній технології металізації для етикеток і паковання.
У четвер, 30 травня, об 11:00 за центральноєвропейським часом Паоло Грассо, директор з продажу компанії Actega (напрямок Ecoleaf), поділиться інформацією про цю технологію, зосередившись на потенціалі технології зменшити вуглецевий слід процесу металізації більш ніж на 50% порівняно з традиційними методами. Встановлюючи новий стандарт сталого розвитку металізованих прикрас, бренди косметики та засобів особистої гігієни, серед багатьох інших, уже в захваті від потенціалу цього нового рішення.

Керівник відділу сталого розвитку Actega Денніс Зіпманн виступить на тему «На шляху до більш сталого майбутнього». У середу, 29 травня об 11:45, Зіпманн розповість про нагальну потребу в стійкому розвитку в усьому ланцюжку постачання паковання та про внесок Actega у більш екологічне майбутнє.
«Для нас сталий розвиток є ключовим рушієм для інновацій і розробки нових продуктів. Ми зосереджуємося на розробці рішень, орієнтованих на стійкість, і продуктів, орієнтованих на наступні етапи ланцюга створення вартості, які можуть зробити світ трохи блакитнішим. Наша команда з нетерпінням чекає вітати відвідувачів ми впевнені, що наші демонстрації, низка високоякісних зразків і виступи експертів дадуть цінну інформацію для відвідувачів drupa», – підсумував Ян Франц Аллеркамп.