ZRX уособлює значний прогрес у технології цифрового прикрашання, поєднуючи аналогове суцільне покриття з цифровим точковим покриттям і фольгою. Це перше у своєму роді поєднання технологій дає змогу друкарням використовувати цифрові прикраси на некрейдованих і неламінованих носіях.

Завдяки своїй універсальності та високій швидкості ZRX дозволяє професіоналам друку відкрити новий рівень творчості та забезпечити надзвичайні результати, які ніколи раніше не бачили.

«Ми раді представити ZRX на drupa та показати, що можливо, коли аналоговий світ поєднується з цифровим, — сказав Нік Бруно, президент Harris & Bruno International. — Ми не лише раді представити світові ZRX, але й раді відсвяткувати 75-ту річницю H&B». Відвідувачі стенду Harris & Bruno на drupa 2024 отримають можливість побачити живу демонстрацію ZRX та дізнатися більше про її унікальні функції та можливості, а також подивитися зразки. Команда Harris & Bruno буде готова відповісти на запитання та надати інформацію про те, як ZRX може покращити друковані проєкти всіх типів.

«Ми запрошуємо всіх учасників drupa відвідати наш стенд і дізнатися про можливості ZRX і про те, як ми можемо допомогти покращити бізнес, — додав Бруно. — Ми раді продемонструвати, як ця нова та інноваційна технологія може покращити друк і сприяти збільшенню прибутку».

Компанія також проведе прес-конференцію щодо ZRX 28 травня о 8:30–9:30.