«DuPont з гордістю представляє на drupa пропозиції своїх трьох брендів Cyrel®, Artistri® і Tyvek®, — сказав Такер Нортон, глобальний бізнес-директор DuPont Printing & Packaging. — Це особливо цікаво, оскільки Cyrel® і Artistri® святкують 50-річчя і 35-річчя, відповідно».

Келлі Райхерт, глобальний бізнес-директор напряму DuPont™ Tyvek® Roll Goods, додала, що компанія DuPont рада спілкуватися з клієнтами та партнерами на drupa 2024, щоб обговорити, як її продукцію та бренди можна використовувати для покращення бізнесу, і з нетерпінням чекає взаємодії з відвідувачами, щоб продемонструвати унікальні переваги рішень DuPont.

Виставка drupa — це місце, де натхнення, інновації, передавання знань найвищого класу та інтенсивний нетворкінг об’єднуються з провідними компаніями та провідними особами, які приймають рішення в галузі друку. DuPont™ Cyrel® є одним із провідних світових постачальників систем виготовлення флексографічних форм, який об’єднує технології та продукти для поліграфічної та пакувальної промисловості. Компанія пропонує широкий спектр флексографічних рішень, які оптимізують якість, продуктивність і довговічність переробників, друкарень і торговельних підприємств, що сприяє створеню видатних друкованих пакетів, які, здається, «вискакують з полиці».

Пропозиція Cyrel® включає повне рішення для флексографічної додрукарської підготовки, включно з пластинами, гільзами In-the-Round (ITR), обладнанням для виготовлення форм і технічним обслуговуванням.