UCJV330-160 досягає швидкості 55 м²/год у чотириколірній конфігурації та 23 м²/год з білим та/або прозорим чорнилом. Завдяки новій патентованій технології друку Mimaki, пристрій забезпечує рівномірний розподіл кольору навіть за високошвидкісного друку, гарантуючи якість зображення.

Прозорі чорнила, підтримка 2,5 D-друку (об’ємний друк у декілька шарів) та функції друку водяних знаків дають змогу друкувати високомаржинальну продукцію в короткі терміни. Підтримка 5-шарового друку збільшує спектр застосування та підвищує цінність продукції, роблячи UCJV330-160 оптимальним рішенням для широкого спектру завдань, вкл. оформлення магазинів, плакати, етикетки, наліпки.

Вбудована система моніторингу PICT дає змогу візуалізувати робочий стан та продуктивність принтерів із ПК або мобільного пристрою, навіть на відстані.

З новим принтером/катером UCJV330-160 від Mimaki компанії можуть легко поєднувати високу продуктивність з якістю зображення, розширюючи межі своїх творчих і виробничих можливостей. Цей пристрій є еволюцією у виробництві графіки вивісок, надаючи користувачам можливості для задоволення найвибагливіших запитів клієнтів та підвищення операційної ефективності.