На drupa 2024 дебютують нові потужні широкоформатні рішення Kodak Prosper для гібридного паковання та комерційного друку. Ці струменеві інновації можна інтегрувати в офсетні, флексографічні друкарські машини та машини глибокого друку, а також у післядрукарські та конвертерні системи для дуже гнучкого, високоякісного цифрового виготовлення спеціального паковання, захищеного друку та комерційних друкованих додатків.

Високоефективна технологія друку Kodak дає змогу друкарням розширити існуюче аналогове обладнання гнучкими цифровими можливостями та пропонувати клієнтам додаткові послуги.

Платформа Kodak Prinergy відіграватиме важливу роль на стенді Kodak, оскільки забезпечує єдине, інтегроване та перспективне рішення робочого процесу, що об’єднує виробництво в цифрових і аналогових процесах друку. Платформа Prinergy сумісна практично з усім ПЗ і обладнанням сторонніх виробників і підключається до найширшого спектру цифрових машин. Вона може діяти як центральний центр інтелектуальної друкарні, що забезпечує централізоване управління завданнями за допомогою інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу для створення, надсилання, управління та контролю якості завдань. Відвідувачі виставки зможуть дізнатися більше про нову версію Prinergy 11.0, яку щойно анонсували. Відвідувачі стенду Kodak також можуть ознайомитися з Kodak Prinergy Business Solutions, повністю інтегрованим ПЗ для MIS/ERP, електронної комерції та співпраці, яке сумісне з будь-яким рішенням робочого процесу. Завдяки Prinergy та Microsoft Azure Kodak об’єднав програмне забезпечення для друку в одне інтегроване рішення. Крім того, команда Kodak продемонструє хмарне рішення для управління даними Kodak Prinergy Access, яке поєднує високопродуктивну автоматизацію та інструменти клієнтського порталу Prinergy з універсальністю підключення до будь-якої цифрової машини та будь-якого робочого процесу на місці.

Kodak також прагне постійно розвивати інновації в офсетному друці. Цього року компанія святкує 20-ту річницю провідної в галузі лінійки безпроцесних пластин Kodak Sonora. Пластини Sonora дають змогу зменшити витрати як на додрукарську обробку, так і на друк і підвищити екологічність без шкоди для якості чи продуктивності.

Під час виставки галузевий партнер Koenig & Bauer (пав. 16/A31-1 – A31-5) використовуватиме безпроцесні пластини Kodak Sonora для друку різних замовлень на своїх машинах Rapida. Пластини виводитиме Kodak Magnus Q800 із T-Speed Plus (до 84 пластин B1/год.), використовуватиметься додатковий завантажувач піддонів пластин. Magnus Q800 керуватиметься ПЗ Prinergy Workflow.

Komori (пав. 15/E02) і Ryobi MHI Graphic Technology (RMGT, пав. 16/E11) також проведуть демонстрацію друку на листових офсетних машинах із пластинами Sonora. Крім того, на виставці Kodak представить інші інноваційні продукти в категоріях офсетних рішень.

«Наша участь у drupa 2024 підкреслить відданість інноваціям у всьому портфоліо як традиційних, так і цифрових рішень. На стенді Kodak друкарі дізнаються, як Kodak може допомогти зробити їхній бізнес більш ефективним і прибутковим у сучасну епоху друку, — заявив Джим Контіненза, головний виконавчий директор Kodak. — Щоб мати можливість комплексно обслуговувати клієнтів і бути успішними на ринку, друкарні сьогодні потребують як інноваційних цифрових технологій, так і сучасних високоавтоматизованих рішень для традиційного офсетного друку. Це саме те, що Kodak пропонує їм з одного джерела».