Для ринку комерційного друку та ринку паковання компанія продемонструє RMGT 970PF-8+LED формату 8-UP+, який також доступний у прямих конфігураціях до 8 кольорів, перфекторах до 10 кольорів, з секціями для нанесення покриттів. RMGT також представить 1060LX-6+CC на стенді площею 660 м² у павільоні 16.

RMGT 970PF-8+LED — це повноформатна восьмикольорова машина. Здатна працювати з найпопулярнішим у світі форматом 8-UP+, 970 пропонує значні переваги в ціні порівняно з машинами більшого формату. Ця машина нового покоління 8-UP+size оснащена набором розширених функцій автоматизації для допомоги оператору, вкл. Automated Smart Assist Printing (ASAP) для автоматичного безперервного друку кількох завдань. Демонстрації включатимуть безперервний друк двох завдань за допомогою ASAP, підкреслять переваги більш високої продуктивності для комерційного друку, а також можливість залучати менш кваліфікованих операторів, що стало можливим завдяки функціям автоматизації.

Особливості RMGT 970PF-8+LED:

  • вдосконалений пристрій для проходження паперу навіть під час високошвидкісного друку;
  • блок затвердіння LED-UV — миттєве висихання за один прохід;
  • повністю автоматичний автомат для одночасної зміни пластин Smart-FPC із затискачем для пластин без згинання для швидкої зміни завдання та системою прогнозованого управління швидко досягає цільової щільності фарби;
  • система контролю якості друку PQS-D (I+C+R) перевіряє якість кожного надрукованого аркуша;
  • автоматичний безперервний друк кількох завдань стає можливим за допомогою ASAP у поєднанні з системою контролю якості друку PQS-D.

RMGT 1060 LX – шестиколірна офсетна машина, оснащена блоком нанесення покриття та довгою прийомкою. 1060LX — це оновлена модель, яка пропонує покращену подачу та прийомку паперу та значно коротший час підготовки під час зміни завдання, що значно підвищує продуктивність. Розширені функції 1060LX, які значно підвищують продуктивність друку завдяки безперервній роботі та швидкій зміні завдань, будуть продемонстровані за допомогою двох завдань друку зі спеціальними кольорами та лаковим покриттям.

Додаткові функції RMGT 1060 LX:

  • безперервна робота з використанням автоматичної безперервної подачі;
  • високошвидкісний друк 17 100 відб./год., вкл. розширені функції секції подачі та реєстрації, які збільшують швидкість друку для важких матеріалів;
  • Simul Changer — повністю автоматичний пристрій для одночасної зміни форм для швидкої зміни завдання;
  • пристрій для нанесення покриття (з напівавтоматичним пристроєм для зміни форм), який дозволяє виконувати підготовку до нанесення лаку під час друку;
  • друк з миттєвим висиханням за допомогою блоку затвердіння LED-UV;
  • можливість друкувати з високою доданою вартістю.

На стенді RMGT також будуть представлені пропозиції з оптимізації виробництва через підключення процесів друку до мережі, а також новітні технології сушіння та інші рішення.