Дев’ять років поспіль модель Nyala була найкращим вибором у категорії «УФ-планшетні/гібридні принтери шириною >152,4 см у ціновому сегменті €130-650 тис.». Про це повідомляє женевський інститут маркетингових досліджень Infosource. Nyala має робочий стіл 3,2×2 м та дев’ять кольорових каналів, що вільно налаштовуються. Стандартна модель забезпечує продуктивність до 206 м²/год, або 370 м²/год у швидкісному варіанті. Nyala забезпечує високий стандарт якості в широкому діапазоні та глибині застосування.

Неоновий друк особливо популярний після того, як swissQprint випустив ці спеціальні чорнила три роки тому.

Висококласний планшетний принтер Kudu також вперше з’являється в рейтингу продажів. На ринку він з травня 2022 року, але вже посідає третє місце. Kudu також має робочий стіл 3,2×2 м, але десять вільно налаштовуваних кольорових каналів. Макс. обсяг друку становить 304 м² із чудовою якістю.

Широкоформатні принтери swissQprint мають високу продуктивність у багатьох аспектах та скромні потреби в енергії. Середнє споживання електроенергії становить 2,2 кВт/год, приблизно стільки ж, скільки потребує звичайний електричний чайник. Їх енергоефективність сертифікована відповідно до Fogra ISO 20690:2018.