Ця серія фарб узгоджується з цілями друкарів щодо сталого розвитку без шкоди для якості друку та повністю відповідає нормативним вимогам. На зростаючому вимогливому ринку, що визначається потребою знижувати витрати при одночасному підвищенні продуктивності, Novasens® P670 Prime допомагає підвищити ефективність друкарень.

Серія фарб підтримує продуктивний високоякісний друк, забезпечуючи неймовірну насиченість кольорів.

Відповідно до вимог INGEDE щодо видалення фарби, серія фарб відповідає багатьом екологічним стандартам і на 75% складається з відновлюваної сировини

Рой ван дер Пайл, старший комерційний директор відділу рішень для офсетного паковання Flint Group, сказав: «Сьогодні виробники паковання працюють у дедалі складніших умовах. Оскільки тиск з боку клієнтів зростає та нормативні вимоги розвиваються, листовим друкарням потрібні фарби, на які вони можуть покластися». Еміль Шреттер, директор з технологій пакувальних рішень для листового офсетного друку Flint Group, додає: «Novasens® P670 Prime забезпечує безкомпромісну якість і відкриває неперевершену продуктивність незалежно від класу картону, який використовується. Крім того, фарби добре поводяться на швидких друкарських машинах, забезпечуючи чудову придатність до друку та підвищену продуктивність на різних типах друкарських машин. Важливо те, що цей продукт має найширшу відповідність нормативним вимогам з усіх серій листових фарб Flint Group на додаток до набору перевірених екологічних переваг».

Рой ван дер Пайл підсумовує: «Novasens® P670 Prime пропонує друкарням листового офсетного друку відчутне підвищення продуктивності — спрощує управління запасами фарб та покращує екологічні показники, одночасно зменшуючи відходи та неефективність».