Незважаючи на скорочення, минулого тижня TSB подала заяву про відкриття провадження у справі про банкрутство до районного суду в Менхенгладбаху. Тоді суд призначив адвоката доктора Маркуса Кіра з юридичної фірми Piepenburg Rechtsanwälte тимчасовим керуючим у справі про банкрутство компанії.

Згідно з TSB, заява про банкрутство була потрібною, оскільки втрата продажів, зафіксована минулого року через триваючі зусилля з реструктуризації, не могла бути компенсована через зростання витрат на енергію, матеріали та робочу силу.

Однак джерело в Riccobono Group повідомило Printweek, що Riccobono була дезінформована про фінансову ситуацію TSB.

Джерело повідомило, що TSB зазнав «серйозних збитків» наприкінці минулого року, і Riccobono вживе заходів проти колишніх власників за упередження та неправдиву інформацію.

TSB, у якому працює 183 співробітники, продовжить працювати під час процедури банкрутства.

Доктор Кір прокоментував: «Ми уважно розглянемо все впродовж наступних кількох днів і тижнів. На основі цього ми розглядаємо всі доступні нам варіанти реструктуризації». Загальний ринок глибокого друку швидко скоротився через скорочення довготиражних робіт, таких як каталоги, додатки та рекламні листівки.