Весь асортимент широкоформатних принтерів компанії приваблює унікальним співвідношенням «якість/продуктивність». Ці універсальні машини забезпечують роздільну здатність до 1350 dpi і макс. продуктивність понад 300 м²/год. На swissQprint також є багато нових додатків.

Kudu — це новий планшетний принтер високого класу від swissQprint. Ця модель зазнала вже в перший рік після запуску отримала міцне визнання на ринку. Принтер створено на новій механічній основі, він забезпечує дивовижну якість на високій швидкості.

Karibu 2, рулонний принтер від swissQprint, зробив собі ім’я завдяки деяким унікальним характеристикам. Він не лише може працювати з такими додатками, як рельєфний, лаковий і неоновий друк, але також має розумні функції, які роблять цю машину дуже ефективною.

Оригінальні моделі swissQprint – Oryx, Impala та Nyala – наразі у четвертому поколінні. Nyala, флагман, впродовж дев’яти років був найпопулярнішим принтером у Європі у своєму класі. І не в останню чергу завдяки постійному розвитку. Усі принтери мають модульну конструкцію, що дає змогу налаштувати правильне рішення для конкретних потреб.

Користувачі swissQprint отримують конкурентну перевагу в кількох аспектах:

з точки зору якості друку;

з точки зору швидкості та дотримання термінів завдяки надійності машин;

завдяки можливостям у нестандартних додатках — неонові та текстурні відбитки, 3D-візуальні ефекти, багатошарові відбитки зі 100% точністю реєстрації та багато іншого.

Чималонадихаючих прикладів буде показано в галереї програм на стенді swissQprint. Команда swissQprint, включаючи 6 дочірніх компаній і глобальну партнерську мережу, буде присутня впродовж усіх 10 днів заходу. Клієнти цінують загальний пакет якості, надійності та послуг, які пропонує цей альянс впродовж багатьох років.