«Ми хочемо забезпечити нашим клієнтам безпеку постачання для їхніх потреб у папері у вигляді рулонів різної ширини, і для цього нам потрібно було збільшити ємність виробництва вузько рулонного паперу», — сказав Бернхард Канцлер, директор з маркетингу та продажів Mondi Uncoated Fine Paper.

Целюлозно-паперовий комбінат Mondi, розташований у Словаччині, відповідає суворим вимогам сталого розвитку. Усі бренди високоякісного паперу Mondi без покриття, які виробляються на заводі, мають сертифікат Cradle to Cradle бронзового рівня. Ця сертифікація гарантує, що, незалежно від рівня, всі сертифіковані продукти є безпечними, циклічними та відповідальними. Залежно від конкретного продукту, папери мають екомаркування ЄС і сертифіковані відповідно до вимог PEFC та/або FSCTM.

«Стійкість є основою нашої діяльності. Ми працюємо разом з нашими постачальниками, клієнтами та партнерами, щоб стати на крок ближче до створення замкненого економічного циклу. Щоб досягти цього, ми інвестуємо в екологічно ефективні виробничі активи та процеси, відповідально використовуємо 100% нашої деревини та співпрацюємо з незалежними органами сертифікації, щоб підтвердити наші стандарти та суворі європейські норми», — додав Канцлер.