1Vision, Baltled, Buth, Cosign, Domino Sign, Harmuth CNC-Frästechnik, LucoLED, NSELED, Roffelsen, ROSEN-Lichtwerbung GmbH, X-Module будуть представлені на цьогорічному заході. 20% підтверджених експонентів є новими для European Sign Expo цього року, включаючи Navori Labs, Pro-Media PLus та SignAgent.

Виробник текстильних сит EFKA (стенд 5, E-30) повертається як партнер четвертий рік поспіль, демонструючи свій широкий асортимент 3D, світлодіодних, вигнутих і текстильних рам. На виставці відвідувачі також зможуть ознайомитися з останніми інноваціями в розмірних вивісках, цифрових вивісках, системах відображення, гравіруванні та травленні, освітлених дисплеях, світлодіодних, неонових, зовнішніх медіа та інструментах для вивісок (ріжучі плоттери, машини для лазерного гравірування та різання).

Щоб переглянути повний список учасників виставки, відвідайте: https://ese.fespa.com/visit/exhibitor-list-amsterdam-2024.

Цьогорічна European Sign Expo 2024 відбудеться в новому павільйоні  Digital Signage Lounge. Лаунж, організований у партнерстві з Navori Labs (партнер із ПЗ) та APA Metal (партнер з апаратного забезпечення), буде висвітлювати останні інновації в галузі цифрових вивісок і вивчати, як їх можна узгодити з друком. Захід також включатиме демонстраційну зону та чати біля каміна, освітні та надихаючі дискусії, що проводитимуть експерти галузі, а також запропонуватиме чудову можливість спілкування, що дасть змогу учасникам обмінюватися ідеями з колегами-професіоналами.

Navori Labs вперше приєднається до European Sign Expo як партнер з ПЗ для цифрових вивісок, розташованих у Digital Signage Lounge. Компанія продемонструє та розповість відвідувачам, як цифрові вивіски можна легко інтегрувати з друкованими та доповнювати їх, використовуючи ПЗ Navori Labs для цільової реклами та залучення глядачів.

Ксав’єр Каррерас Санчес, Strategic BDM Europe, Navori Labs, коментує: «Ми дуже раді взяти участь у виставці European Sign Expo як передова компанія цифрових вивісок, що дає нам змогу підкреслити додаткову силу цифрових технологій у вдосконаленні традиційних друкованих комунікацій. Ми з нетерпінням чекаємо на демонстрацію наших цифрових вивісок і рішень для аналітики аудиторії, налагоджуємо нові партнерські стосунки та отримуємо інформацію про індустрію друку».

Керівник FESPA Global Print Expo та European Sign Expo Майкл Райан коментує: «Наша подія European Sign Expo приймає тисячі відвідувачів щороку, щоб дослідити незліченну кількість можливостей у сфері вивісок та візуальних комунікацій, і ми раді, що цього року будемо розвиватися. Це ідеальна платформа для спілкування з колегами та далекоглядними професіоналами в галузі вивісок і відкриття останніх тенденцій і розробок у технологіях вивісок, програмному забезпеченні, витратних матеріалах і програмах. Планується, що це буде найбільша європейська виставка знаків на сьогоднішній день, і завдяки впровадженню абсолютно нової функції ми не можемо дочекатися, щоб побачити, що приготувала цьогорічна подія».

Для отримання додаткової інформації про European Sign Expo 2024 та реєстрації відвідайте www.europeansignexpo.com. Вхід до всіх виставкових зон безкоштовний для членів національної асоціації FESPA або FESPA Direct. Вартість квитка становить €80 для тих, хто не є членом. Вхідний квиток також надає відвідувачам безкоштовний доступ до FESPA Global Print Expo, Personalization Experience та Sportswear Pro.