Крім того, technotrans на своєму стенді надає інформацію про те, як завдяки цифровізації можна значно підвищити наближеність до клієнтів і якість обслуговування. «Завдяки нашій технології ми пропонуємо клієнтам надійні рішення, які значно зменшать викиди CO2 під час друку, а також відповідатимуть усім інструкціям і стандартам у майбутньому, — говорить Петер Бекер, заступник менеджера з продажу technotrans. — Продукція technotrans — це високотехнологічні системи, які досягають високої продуктивності та оптимальної енергоефективності завдяки точному дизайну, природно, найвищої якості та з глобальним обслуговуванням».

На стенді technotrans відвідувачів чекає кілька експонатів у сфері рідинних технологій. technotrans вперше представляє комбіновану установку alpha.c для приготування зволожувального розчину та контролю температури фарбового блоку з природним холодоагентом R290.

Також демонструється відомий комбінований блок beta.c eco з високоточною технологією вимірювання, контролю та дозування й ефективним контролем подачі води. Крім того, technotrans демонструє ресурсозберігаючу систему очищення зволожувального розчину, яка не потребує витратних матеріалів.

У офсетному секторі особлива увага на виставці приділяється подачі звичайних та УФ-чорнил із точним вимірюванням і дозуванням.

technotrans зосереджується на своєму новому ECOtec.chiller xtend із природним холодоагентом R290. Модульна система особливо підходить для вимог цифрового друку: завдяки численним варіантам обладнання холодильну машину можна точно пристосувати до індивідуальних потреб. Але xtend.line пропонує не просто гнучкість: він також забезпечує високий рівень енергоефективності, щільності потужності та економічної ефективності. Споживання холодоагенту на 60% менше, ніж у традиційних рішеннях.

Для друку паковання technotrans представляє інтегровані системи охолодження для УФ-сушильних установок.

technotrans також розробляє індивідуальні рішення для охолодження, адаптовані до УФ-сектора. Основним у цьому є цілісний підхід до сталого розвитку: завдяки інтелектуальному мережевому об’єднанню систем охолодження та сушіння в енергоефективних загальних системах фахівець із терморегулювання демонструє практичні способи зробити процеси друку екологічно чистими.

Ця увага до сталого розвитку також відображається в компактному дизайні всіх продуктів technotrans. На drupa 2024 концепція шафи, вперше представлена technotrans, святкує своє 35-річчя. У результаті повна система, реалізована в концепції шафи, зменшує обсяг пакувальних матеріалів та спрощує логістику.

technotrans також робить своє післяпродажне обслуговування більш стійким. Впродовж десятиліть постачальник рішень був надійним партнером поліграфічної галузі та пропонує клієнтам комплексний пакет послуг, включаючи широкі функції обслуговування. Компанія постійно покладається на цифровізацію для збільшення швидкості та ефективності, мінімізуючи викиди CO2. Це, зокрема, розширення віддаленого обслуговування та використання доповненої реальності.

«Ми дуже тісно співпрацюємо з нашими клієнтами та розуміємо вимоги галузі. Ці знання є найважливішою основою для подальшого розвитку наших продуктів і послуг, — наголошує Бекер. — Саме тому ми з нетерпінням чекаємо діалогу під час drupa та нових імпульсів для подальшого розвитку поліграфічної галузі майбутнього – відповідно до нашого девізу: розширення можливостей майбутнього друку».