Стефано Рогора, менеджер з маркетингу INX Europe у регіоні EMEA, каже, що тріо високоефективних чорнил марки Triangle® LY2, KH7 і T32 розроблено для спеціальних промислових принтерів. Він вважає, що вони є бажаними доповненнями для клієнтів, які шукають конкурентні переваги.

INX Europe управляє підприємствами в Чехії, Франції, Італії, Іспанії та Великобританії. «Ми раді представити ці три новаторські продукти, і наша участь у Fespa має вирішальне значення з кількох причин. Ця подія надає INX можливість розширити нашу мережу, підвищити впізнаваність бренду та залучити потенційних клієнтів, а також бути в курсі галузевих тенденцій та інновацій. Загалом, це стратегічна інвестиція, яка дає нам змогу підтримувати зв’язок із ключовими зацікавленими сторонами, зберігаючи при цьому конкурентні переваги».

Чорнила Triangle LY2 розроблені для використання на відкритому повітрі, оптимізовані для роботи з чорнилами при низьких температурах і створені для досягнення стандартів GRACoL із чудовою адгезією та гнучкістю на багатьох носіях для цифрового друку. Пристосовані для всіх принтерів Liyu®, вони чудово підходять для струменвого друку з високою консистенцією, повторюваністю та стабільністю в системах із голівками Ricoh® Gen4, Gen5 та Gen6, Fujifilm® Dimatix Starfire, Konica Minolta 1024, Seiko 508GS та іншими моделями.

Чорнила LY2 підходять для пристроїв зі світлодіодним та ртутним сушінням і доступні у восьми кольорах. Стефано Рогора каже, що Triangle KH 7 є вершиною технології УФ-друку. Ці гібридні чорнила забезпечують чудову продуктивність і універсальність у високошвидкісних програмах при друці із рулону на рулон з вражаючою передачею кольорів, винятковою адгезією та неперевершеною надійністю.

Розроблені для пристроїв, оснащених друкувальними голівками Kyocera® KJ4A, вони використовуються в основному для гнучких матеріалів і показали добрі результати на ПВХ, який використовується в найпоширеніших програмах візуальної комунікації. Маючи найшвидше затвердіння в своєму класі, вони доступні в п’яти кольорах.

Triangle T32 встановлює нові стандарти щодо чіткості друку, насиченості кольорів і довговічності. Спеціально розроблені для принтерів, оснащених друкувальними голівками Epson® T3200, ці чорнила створені для досягнення виняткових результатів із неперевершеною точністю та стабільністю.

Стефано Рогора сказав, що окрім представлених нових чорнил, відвідувачі стенду INX побачать інші рішення, які допоможуть їхньому бізнесу: від барвників і пігментних чорнил на водній основі для друку на необроблених тканинах до енергоефективності процесів друку та, зрештою, підвищення стійкості поліграфічної галузі.

«Ми пишаємося тим, що пропонуємо повний асортимент УФ-, екосольвентних і водних чорнил. Це гарантує, що компанії мають доступ до ідеального рішення для своїх потреб у друці, – сказав Рогора. — Незалежно від того, чи йдеться про вивіски, паковання, текстиль чи щось інше, наше різноманітне портфоліо чорнил підходить майже для всіх можливих застосувань і щоразу забезпечує виняткові результати».