Інтегруючи блоки освітлення Mitsubishi Electric CIS і Koenig & Bauer, партнери створять різноманітні модулі, за допомогою яких можна досягти ідеальних умов зображення для поверхонь електродної фольги, які складно перевірити за допомогою звичайних доступних установок.

Модулі дозволять виробникам акумуляторних елементів підвищити ефективність виробництва, зменшити відсоток відмов, забезпечити безпеку та надійність своїх продуктів, а також зменшать зусилля з інтеграції. Модулі також будуть сумісні з електродною фольгою для різних типів батарейних елементів, таких як пакетні, циліндричні або призматичні, і можуть підтримувати різні виробничі процеси. Партнерство Mitsubishi Electric і Koenig & Bauer є відповіддю на очікуване зростання попиту на літій-іонні батареї через зростання популярності електромобілів, а також зростання потреб у промисловості побутової електроніки та електромереж.

За розрахунками Boston Consulting Group, щоб задовольнити потреби ринку, до 2030 року поставки літій-іонних батарей мають збільшитися в десять разів. Машинне бачення є ключовою технологією, яка може допомогти виробникам акумуляторів досягти цієї мети шляхом покращення контролю якості та можливостей автоматизації, а також зниження рівня відходів, сприяючи досягненню цілей сталого розвитку та зниження витрат. «Ми раді співпрацювати з Koenig & Bauer і представити наші інноваційні рішення машинного навчання в індустрії виробництва акумуляторних елементів у стандартизованих модулях, оскільки це зменшить зусилля з інтеграції, — сказав Мартін Мессі, директор CIS у Mitsubishi Electric. — Ми віримо, що наш CIS у поєднанні з освітлювальними приладами Koenig & Bauer запропонує унікальну цінну пропозицію клієнтам і допоможе їм подолати труднощі перевірки електродної фольги».

«У партнерстві з Mitsubishi Electric ми застосовуємо наш великий досвід у розробці та конструюванні друкарських машин, а також вбудованих і офлайнових систем машинного бачення для контролю якості для цієї програми, — сказав Джуліан Шуберт, віце-президент із даних та автентифікації Koenig & Bauer. — Ми впевнені, що наші освітлювальні прилади високої потужності, власні вбудовані захоплювачі рами, інтегровані з CIS Mitsubishi Electric, забезпечать оптимальні умови для візуалізації для перевірки акумуляторних елементів і дадуть змогу клієнтам виробляти безпечніші та надійніші акумуляторні продукти».

На основі початкових спільних проєктів датчики CIS від Mitsubishi Electric вже успішно використовуються в поєднанні з освітлювальними приладами Koenig & Bauer на різних ринках. Партнерство є наступним логічним кроком для посилення синергії та надання рішень з доданою вартістю для сегмента ринку, що швидко зростає.