У ці дуже нестабільні часи, які характеризуються великими соціальними, а також швидкими технологічними змінами та глобальними мегатрендами, компаніям треба оперативно діяти: ті, хто не передбачають важливих подій і не пристосуються до них, поставлять під загрозу свої конкурентні переваги та втратять можливості для майбутнього. drupa буде проведено саме у час перемін. Торговельний ярмарок відтворить сучасний стан галузі із демонстрацією перспективних інновацій, а також запропонує безліч можливостей для висококваліфікованого обміну знаннями, діалогу та спілкування з експертами галузі.

На близько 140 000 м² чистої експозиційної площі у 18 залах 1427 експонентів з 50 країн представлять весь спектр сучасних тенденцій і далекоглядних ідей, пов’язаних із технологіями друку. Виробництво паковання та друковане паковання – дві сфери, які також мають виняткове значення. Від відомих світових гравців до початківців і стартапів – список зареєстрованих експонентів демонструє, хто є хто в поліграфічній та пакувальній промисловості. Невеликий уривок: Bobst, Canon, Comexi, Duplo, EFI, Epson, ESKO, Fujifilm, Heidelberg, Horizon, HP, Kodak, Koenig & Bauer, Kolbus, Komori, Konica Minolta, KURZ, Landa, Müller Martini, Ricoh, Screen, Windmöller & Hölscher, Xeikon. Повний список учасників виставки: www.drupa.com

 

Основні теми drupa 2024

Обмежені викопні ресурси та викиди вуглецю призвели до того, що стійкість стала невід’ємною частиною довгострокових стратегій компаній. Залежно від використання ресурсів, поліграфічна та пакувальна промисловість вже сьогодні застосовують виробничі процедури, які економлять енергію та ресурси.

На drupa будуть озвучені важливі факти для сталого виробництва рішень для друку та паковання та розглянуто, які тенденції розвиваються в цьому секторі для досягнення мети циркулярної економіки. Цифровізація змінює аналогові процеси, тоді як ШІ бере на себе дедалі більше завдань в Індустрії 4.0.

drupa представляє найкращі технології в усьому ланцюжку доданої вартості галузі, приділяючи особливу увагу технологіям майбутнього та міжсекторальним технологіям. Враховуючи цей сценарій, такі теми, як циркулярна економіка, автоматизація, друк/фінішна обробка 4.0, ШІ, економічні платформи та підключення, відіграватимуть центральну роль у програмі конференції та експертних форумів.

 

Спеціальні форуми

У часи постійних змін, руйнівних процесів і, як результат, нових бізнес-моделей, спеціальні форуми drupa є важливою допомогою для прийняття рішень. Вони дають поштовх і демонструють передовий досвід, без якого галузь не може обійтися. Разом з партнерами drupa покладається на вражаючий діапазон компетенцій в галузі та темах, які стосуються майбутнього її цільових груп.

 

Drupa cube

Чому в епоху цифрових технологій друк важливий, ніж будь-коли? Чому клієнти не завжди сприймають друковану продукцію як екологічну? А як ви розраховуєте свій вуглецевий слід? Це лише деякі з питань, які обговорюватимуться на drupa cube у 2024 році. У рамках понад 50 сесій конференція запропонує натхнення та досвід. Програма включатиме п’ять основних доповідей від відомих міжнародних спеціалістів галузі та презентацій на такі теми, як підвищення успіху бізнесу, циркулярна економіка та сталість, майбутнє друку та паковання, а також сесії та приклади передового досвіду щодо нових бізнес-моделей і тенденцій.

 

drupa touchpoint sustainability

Touchpoint sustainability розгляне роль поліграфічної та паперової промисловості у сталих перетвореннях і запропонує огляд поточних, середньо- та довгострокових подій. Технології машинобудування та системобудування особливо важливі у цьому контексті, насамперед з точки зору якості, безпеки процесу під час виробництва та стійкості. Цифровізація та штучний інтелект відіграють ключову роль у прискоренні процесу трансформації в друкарській та паперовій промисловості та масштабуванні. Виробники, учасники індустрії, бренди та користувачі разом покажуть, як зміни можуть стати реальністю у своїх експозиціях у сфері сталого розвитку.

Відвідувачі Touchpoint Sustainability також можуть розраховувати на комплексну програму.

 

packaging drupa touchpoint

Touchpoint packaging зосереджуватиметься на далекоглядних інтелектуальних пакувальних рішеннях і об’єднає власників брендів із дизайнерами, постачальниками послуг друку та переробниками. Залучення студентів і молодих талантів до партнерських проєктів з експонентами обіцяє унікальні пакувальні рішення для складних коробок, етикеток, гнучкого паковання та гофрокартону.

Крім того, обговорюватимуться важливі питання щодо глобальних мегатрендів та їхнього впливу на виробництво паковання, наприклад, екологічність або електронна комерція. П’ять ключових тем паковання точок дотику: неоекологія, зв’язок, глокалізація, досвід споживача та майбутні правила.

 

drupa next age (dna)

Великі ідеї, невеликий бюджет – багатьом молодим компаніям непросто встановити вірні контакти та вивести на ринок свої захоплюючі та інноваційні рішення. Для цієї цільової групи drupa створила спеціальну платформу: drupa next age (dna). Новачки, молоді таланти, стартапи та відомі компанії можуть спілкуватися на рівних умовах, знаходити відповідних партнерів для співпраці та обмінюватися інноваційними бізнес-ідеями. Для деяких учасників це перша можливість представити свій бізнес міжнародній аудиторії експертів.

 

drupa touchpoint textile

Drupa Touchpoint Textile представить першу в світі цифрову текстильну мікрофабрику. Це повністю пов’язаний інтегрований ланцюжок процесів – від цифрового моделювання до дизайну, анімації та віртуального рендерингу до виробництва. Галузь постійно отримує нові сфери застосування, і струменева технологія відкриває двері не лише в такі сектори, як одяг і мода, але й у дизайн інтер’єру, архітектуру, автомобільну та багато інших вертикальних ринків.

 

Докладніше про програму, партнерів і спікерів кожного спеціального форуму: https://www.drupa.com/en/Program

 drupa 2024 працює з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 18:00, а також у суботу та неділю з 10:00 до 17:00. Квиток на 1 день коштує €60, квиток на 3 дні — €165, а квиток на 5 днів — €255, якщо придбати онлайн. Інформацію про квитки на паркування та квитки на громадський транспорт також можна отримати в квитковій касі: www.drupa.de/2130.

Відвідайте www.drupa.com та www.mdna.com, і блог drupa https://www.drupa.com/en/Media_News/drupa_blog