Серія VUTEk h+ включає доопрацьовані принтери надширокоформатної гібридної платформи серії VUTEk h. Йдеться про покращену продуктивність, якість друку, надійність, можливості та прибуток.

«Ми раді вивести на ринок ці нові принтери, — сказав Тодд Циммерман, старший віце-президент/GM відділу графічної графіки та OEM Ink EFI. — Принтери VUTEk є лідером у гібридному друці вивісок і графічних зображень уже понад два десятиліття, маючи понад 300 інсталяцій по всьому світу. Серія VUTEk h+ вирішує деякі з ключових проблемних моментів для наших клієнтів, одночасно покращуючи простоту використання та пропонуючи екологічні переваги світлодіодного друку».

Принтери серії EFI VUTEk h+ створюють конкурентні переваги при виробництві вивісок і дисплеїв завдяки значним покращенням оригінальної платформи, яка буде стандартною для всіх нових принтерів. Покращення обробки носіїв є одними з найбільш помітних удосконалень у серії VUTEk h+. Оновлений вакуумний стіл забезпечує кращий контроль над товстими носіями та матеріалами з тонкими світлими краями завдяки подвоєній силі вакууму на столі для друку. Усі нові утримувальні ролики для носіїв кріпляться до існуючих рейок Media Edge Guide (MEG), а пружинні ролики притискають носій вакуумом, нерідко повністю усуваючи потребу в рейках MEG.

У принтерах VUTEk h+ можливі нові додаткові колірні конфігурації:

  • CMYKcmyk + W + Clear;
  • CMYKx2 + 2W;
  • CMYKx2 + прозорий.

Спираючись на успіх гнучких чорнил EFI UltraClear Coat, представлених для супершироких рулонних світлодіодних принтерів, EFI розширила цю пропозицію на принтери VUTEk h3+ і h5+. Другі прозорі чорнила EFI VUTEk Endura Clear, які мають твердішу поверхню для покращення захисних якостей, також тепер доступні для принтерів VUTEk h3+ і h5+.

Чорнила UltraClear Coat і Endura Clear можна використовувати для покращення всього зображення (повна заливка) або вибраних ділянок, щоб додати яскравість кольорам або спеціальні ефекти до графіки – а також для остаточного захисного покриття.

На додаток до прозорих чорнил можна використовувати інноваційний режим друку Gloss+ – унікальну нову програмну можливість, яка регулює процес затвердіння – для додавання ефекту вибіркового глянцю відбиткам. Це ідеальний спосіб підвищити цінність короткотиражних, спеціальних завдань без використання прозорих чорнил.

З принтерами серії VUTEk h+ сумісні цифрові чорнила нового покоління, що отверджуються світлодіодами, розроблені EFI для застосувань без підсвічування та підсвічування, де передбачено звичайне термоформування.

Чорнила EFI Transform-TF мають чудові характеристики розтяжіння, зберігаючи чудову адгезію та непрозорість, а також забезпечують ідеальні характеристики для термоформування та фрезерування акрилових листів без відколів або втрати адгезії. А оскільки чорнила Transform-TF прилипають до широкого діапазону матеріалів, їхнє застосування виходить далеко за межі термоформування.

Власники існуючих принтерів VUTEk h3 і h5 можуть оновити свій поточний пристрій за допомогою більшості нових удосконалень принтерів серії VUTEk h+.