Замовники можуть використовувати HP TIJ 108 мм для друку великих за площею штрих-кодів, символів та графіки при вторинному кодуванні, маркуванні та впаковуванні. Вона дає змогу друкувати на пористих носіях (гофрований та офсетний папір).

Вбудоване регулювання тиску друкувальної голівки забезпечує додаткову гнучкість завдяки можливості індивідуального позиціонування системи подачі чорнила. Голівка забезпечує друк краплями розміром 7 пл з роздільною здатністю 2400 dpi. Під час друку в один колір у режимі 600×1200 dpi вона може друкувати зі швидкістю 180 метрів за хвилину і вдвічі повільніше при друці у два кольори.

Рішення HP Smart Servicing Solution забезпечує отримання чітких відбитків завдяки гарантовано свіжим чорнилам у соплі, навіть якщо друкувальна голівка залишається незачиненою впродовж 24-48 годин. Інновація полягає у запатентованій технології мікрорециркуляції.

«OEM-виробники можуть легко інтегрувати друкувальну голівку у свої системи та налаштувати її для конкретного застосування за допомогою спрощеного набору допоміжних засобів від HP, – каже представник компанії Пет Харнетт. — Друкувальна голівка та картридж із чорнилами можна замінити за кілька хвилин без навчання оператора. Це дає змогу нашим клієнтам скористатися перевагами безперервного друку, скоротити час простоювань і зробити виробництво безперебійнішим, щоб компенсувати зростаючі витрати на робочу силу та матеріали».

Водночас ці функції дають змогу вийти на новий рівень ефективності, економічності та навіть екологічності, оскільки прямий друк дозволяє відмовитися від традиційних процесів етикетирування, через які паковання нерідко складно переробити.