Agfa інтегрує системи рулонного друку EFI у свої пропозиції, а EFI включає високопродуктивні гібридні струйні принтери Agfa у свій набір рішень. Завдяки взаємному посиленню портфоліо Agfa і EFI об’єднані компанії зможуть представити найширшу ринкову та інноваційну пропозицію продуктів, доступних сьогодні на ринку, а також надійну інфраструктуру обслуговування.

На виставці FESPA в Амстердамі, Нідерланди (19-22 березня 2024 р.) Agfa та EFI демонструватимуть потенціал цього динамічного співробітництва на своїх стендах.

Паскаль Жюері, генеральний директор Agfa-Gevaert Group: «Цифровий друк — один із ключових двигунів зростання нашої компанії. Це стратегічне партнерство з лідером галузі EFI розширює спектр можливостей, які ми можемо запропонувати клієнтам, і розширює охоплення ринку для наших рішень».

Британське видання Printweek пише, що поки йдеться про п’ятиметрові рулонні машини EFI Vutek Q5r і Q5r+, а також триметрові гібриди Agfa Jeti Tauros H3300 HS LED і H3300 S LED. Втім, представник Agfa підкреслив, що це лише перший крок і не виключив, що в майбутньому партнери можуть розширити масштаб співпраці.