«Ми раді представити наступне покоління AnapurnaH3200, — каже Філіп Ван дер Аувера, менеджер із продукції Agfa. — Від моменту дебюту першого Anapurna понад два десятиліття тому родина принтерів зазнала багатьох удосконалень і розширень. Нова версія Anapurna H3200, відома своєю винятковою універсальністю та непохитною надійністю, поєднує в собі ці характеристики з підвищенням продуктивності та покращеною якістю. Цей крок підкреслює прихильність Agfa до інновацій і надання першокласних рішень, які відповідають мінливим потребам наших клієнтів».

Як і його попередник, Anapurna H3200 має шість кольорів плюс білі чорнила та УФ-світлодіодне затвердіння. Однак механізм друку було перероблено для досягнення значного підвищення продуктивності.

Швидкісні друкувальні голівки забезпечують високу продуктивність — до 66 м²/год у виробничому режимі — і чудову якість друку як на гнучких, так і на твердих матеріалах. Крім того, нещодавно реалізована ємність безперервної подачі плит у принтері забезпечує ефективний друк на твердих матеріалах із можливістю друкувати до чотирьох плит одночасно.

Anapurna дає змогу отримувати високоякісні відбитки в широкому спектрі застосувань, від твердих носіїв без покриття (гофрокартон і пластик), до рулонних матеріалів (плівка, вініл, банери, полотно та текстиль з покриттям).

Сертифіковані GreenGuard Gold чорнила забезпечують високу насиченість кольорів і широку кольорову гаму, а запатентована технологія Agfa Thin Ink Layer — мінімальне споживання чорнил.

Нова Anapurna H3200 оснащена захисною застібкою. Цей оновлений дизайн не лише надає принтеру свіжого вигляду, але й сприяє безпечнішому робочому середовищу.

Новий Anapurna H3200 дебютує на виставці C!Print у Ліоні, Франція (6-8 лютого). Він буде представлений разом із висококласним TauroH3300, HS від Agfa з опцією лакового друку для покращення відбитків, і буде оснащений системою Flex roll-to-roll, компактним модулем, який збільшує час безвідмовної роботи принтера, увімкнувши плавний перехід від рулонів до дощок або листів.