«Ми дуже задоволені реконструкцією нашої ПМ 2 компанією Voith. Як провідний постачальник повного асортименту, Voith зміг зменшити кількість інтерфейсів і таким чином зменшити значні ризики під час реконструкції», — підтверджує Бйорн Шумахер, генеральний директор Schumacher Packaging Group.

Успішна реконструкція ПМ 2 значно збільшить потужність виробництва легкого тарного картону. В інтересах замовника при плануванні реконструкції найвищий пріоритет надано стійкості, доступності машини та ефективності процесу.

«Реконструкція дала змогу подвоїти виробничі потужності з 500 до 1000 тонн на день, щоб мінімізувати відходи та зменшити споживання волокон, енергії та прісної води. Ми раді, що знайшли довгострокового партнера у особі компанії Voith, яка також переслідує амбітні цілі сталого розвитку і тому має правильні продукти у своєму портфоліо», – говорить Генрік Дречновіч, керуючий директор Паперової фабрики Schumacher Packaging Myszków.

У 2018 р. компанія Voith вже модернізувала лінію підготовки маси OCC на заводі. Щоб задовольнити збільшені виробничі потужності та ще більше підвищити ефективність заводу, лінія OCC розширена додатковими технологіями з портфоліо Voith BlueLine: сенсорна технологія від BTG і технології обробки води, відходів і осаду від Meri.