Нікі Морган, шанована баронеса з Котс, прийняла запрошення благодійної організації обійняти посаду президента на 2024 рік через її зв’язок із галуззю після того, як вона була секретарем у сфері цифрових технологій, культури, медіа та спорту.

Морган коментує: «Під час перебування на посаді я на власні очі бачила, як друк, видавнича справа та поліграфія, а також пов’язані з ними види діяльності, такі як паковання та папір, продовжують формувати та визначати культуру Великобританії». Працюючи в кабінетах колишніх прем’єр-міністрів Девіда Кемерона та Бориса Джонсона, Морган була членом парламенту від Лафборо з 2010 по 2019 рр., а також міністром у справах жінок і рівності та міністром освіти.

Ніл Ловелл, виконавчий директор Printing Charity, каже: «Це чудова новина для благодійної організації, що баронеса Морган погодилася підтримати нас у цій важливій ролі як Президентка та головний спікер 2024 р. на нашому щорічному обіді в листопаді. Вона приєднується до відомої групи президентів благодійних організацій».

Говорячи про своє рішення прийняти цю посаду, Морган додає: «Важливість цих галузей для нашої економіки, а також нашого суспільства неможливо недооцінити, тому я рада бути залученою до Printing Charity, чия робота забезпечує важливі практичну, емоційну і фінансову підтримку людей, які працюють у цих секторах, чиї навички є основою успіху та постійних інновацій у них».

Наразі Морган є членом Палати лордів і має досвід як у приватному, так і в державному секторах, включаючи кар’єру соліситора, що спеціалізується на злитті та поглинанні.