«Наші компактні, прості у використанні та доступні настільні продукти продаються під торговою маркою VersaStudio і включають широкий спектр популярних настільних рішень (струменеві принтери, різаки, гравери, принтери по металу та лазерні декоратори для перенесення фольги), – сказав президент підрозділу глобальних

продажів та маркетингу Roland DG Тоні Міллер. – Додавши ці два нові продукти до серії VersaStudio, ми посилили нашу лінійку продуктів».

BD-8 — це УФ-принтер для прямого друку з високою роздільною здатністю на різних матеріалах і предметах розміром до А5 і зав. до 102 мм.

Машина також може друкувати на циліндричних об’єктах, таких як пляшки та тюбики для помади, використовуючи додатковий пристрій. Чорнила EUV5 сумісні з багатьма матеріалами: від м’яких (тканина, шкіра тощо) до твердих (дерево, пластик тощо).

Чорнила для ґрунтування забезпечують покращену адгезію при друкуванні на склі та металі.

За допомогою BD-8 можна легко декорувати чохли для смартфонів, канцелярські або косметичні товари та багато іншого, випускаючи високомаржинальну продукцію.

BY-20 — це принтер з водними чорнилами для методу перенесення DTF, дедалі більш популярного при декоруванні виробів з тканини.

Цей метод дає змогу легко перенести навіть складні дизайни як на світлі, так і на темні тканини, включаючи

не лише бавовну, але й поліефір, суміші (бавовна-поліефір), джинсову тканину, нейлон і віскозу та ін.

І BD-8, і BY-20 оснащені тією ж друкувальною голівкою, що і струменеві моделі Roland: в них реалізовано декілька режимів друку, що ідеально підходять для різних застосувань.

За словами Тоні Міллера, ці принтери були розроблені з акцентом на виняткову зручність використання. Після встановлення можна одразу розпочати виробництво. Принтери мають просту конструкцію та лише кнопку живлення. Решта функцій легко виконуються за допомогою службового ПЗ з дружнім візуальним інтерфейсом.

Принтери постачаються в комплекті з FlexiDesigner VersaStudio Edition, яке можна використовувати для виконання будь-яких завдань: від дизайну до друку.

Створювати дизайн можуть навіть ті, хто ніколи раніше не користувався спеціалізованим ПЗ. Включено також хмарний сервіс Roland DG Connect, що забезпечує превентивну підтримку у разі виникнення помилок та візуалізації робочого стану принтера. Незважаючи на те, що до стандартної комплектації BD-8 та BY-20 входять різні функції підвищення продуктивності та ПЗ для дизайну та друку, ціни на BD-8 та BY-20 доступні навіть для початківців. Також надається комплексна гарантія виробника та додатковий договір на технічне обслуговування.

«З додаванням BD-8 і BY-20 до лінійки VersaStudio, яка пропонується під гаслом ″Просто почни″, ми впевнені, що ці нові продукти ще більше розширять творчі та ділові можливості для наших клієнтів у різних умовах, включаючи виробництво та продаж оригінальних

товарів, послуги з декорування магазинів та навчання STEAM, — сказав Тоні Міллер. – Ми продовжимо розширювати серію VersaStudio, щоб задовольнити різноманітні потреби та стимулювати нові застосування у всьому світі».