Партнери компанії придбали мажоритарний пакет акцій підрозділу McKinleys Group, компанії з постачання паковання. Нова компанія, що матиме назву Nobelus Europe Ltd, розташована в Ньюмаркеті (Великобританія), і функціонуватиме незалежно від McKinleys Group, яка продовжуватиме розподіл пакувальних матеріалів.

Джеремі Фентіман, керуючий директор Nobelus Europe, зазначає: «Цей захоплюючий розвиток офіційно оформлює давнє партнерство між Nobelus і McKinleys Group. McKinleys Group представляла Nobelus у Великій Британії та Європі майже 10 років, і тепер компанії об’єднали зусилля. Nobelus є лідером на ринку технологій ламінування в Північній Америці, і це придбання дає значну можливість запровадити бренд Nobelus у Європі».

Європейські постачальники послуг друку отримають прямий доступ до більшого асортименту оздоблення в портфоліо продуктів Nobelus, а поточні клієнти Nobelus із виробничими потужностями в Європі зможуть запропонувати брендам більшу узгодженість між різними продуктами незалежно від географічного розташування. Nobelus запропонує європейським клієнтам такі самі спеціалізовані послуги та підтримку, які зараз отримують північноамериканські клієнти, включаючи персоналізовані консультації, технічну підтримку та доступ до досвідчених експертів з рішень.

«Вся команда Nobelus у захваті від можливостей, які відкриває новий континент, — заявляє Стів Труан, глобальний генеральний директор Nobelus. — Ми знову зростаємо, і розширення в Європі відкриває цілий світ нових можливостей для інноваційних плівок, обладнання, методів і екологічних продуктів, які ми розробили впродовж останніх восьми років».

Дотримуючись місії Nobelus щодо вдосконалення людей, партнерів і світових брендів, Nobelus Europe дозволить компанії досягти значного зростання у Великій Британії та Європі, вийти на нові вертикалі та використовувати преміальні рішення для обробки для більшої клієнтської бази з унікальними потреби.

«Команда Nobelus готова прийняти виклик, — каже Труан.