Штаб-квартира компанії розташована в Брюсселі, де Ейкеленбум буде виконувати свої дворічні обов’язки голови Cepi.

З 2021 р. Ейкеленбум є генеральним директором компанії Sappi Europe, що базується в Брюсселі (Бельгія). Sappi є одним із провідних світових постачальників екологічно чистих деревних волокон для розчинної целюлози, паперу для друку, пакувального та спеціального паперу, паперу для лиття та розділення, біоматеріалів та біоенергетики.

Sappi Europe є частиною Sappi Limited, глобальної компанії зі штаб-квартирою в Йоганнесбурзі (ПАР), клієнти якої працюють у понад 150 країнах світу. Впродовж своєї кар’єри Ейкеленбум займав різні посади високого рівня в Sappi, розпочавши кар’єру в компанії в 1997 році.

Голова Cepi, який залишив свою посаду, Ілкки Хямяля, рішучий прихильник більш відкритого діалогу між галуззю та інституціями ЄС, допоміг запустити Circular Choices, коаліцію для більш конкурентоспроможної та амбітної біоекономіки ЄС. Це найширша коаліція європейських торговельних асоціацій, що представляють постачальників високоякісної продукції на основі деревини, паперу та картону на основі волокон, а також рішень для паковання та відновлюваної енергії, яку також підтримують власники та менеджери лісів ЄС.

Ейкеленбум перейде на посаду, оскільки інституції ЄС готуються до періоду виборів і початку нового мандата для членів Європейського парламенту та нової колегії комісарів ЄС. Наступний п’ятирічний термін вже широко розглядається як критичний час для дій, коли Європейському Союзу треба перетворити елементи законодавчого пакету «Зеленої угоди» на конкретні дії та досягти цілей щодо скорочення викидів та видалення відходів.