Відвідувачі виставки, яка відбудеться у виставковому центрі RAI з 19 по 22 березня 2024 р., побачать низку рішень від експонентів із 36 країн. Відвідувачі можуть розраховувати на такі апаратні рішення, як широкоформатні планшетні та рулонні принтери, карусельні верстати трафаретного друку та низку рішень для обробки від основних експонентів. Серед постачальників, що продемонструють продукцію для цифрового широкоформатного, трафаретного та текстильного друку: Agfa, Brother, Colorjet India, HanGlory, Liyu International, MHM, Mimaki, Roland, Epson, Mutoh і swissQprint. Постачальники програмного забезпечення представлені компаніями Caldera, EFI, Fiery та Roq, які демонструють наскрізні робочі процеси, автоматизовану адаптацію завдань і управління кольором, а також низку консультаційних послуг для підтримки компаній на шляху до автоматизації.

3A Composites, Antalis, Epson, HEXIS SAS, InkTec Europe і ORAFOL Europe представляють носії та витратні матеріали, зосереджуючись на перероблених/придатних для вторинної переробки та екологічно чистих альтернативних матеріалах і екологічно чистих чорнилах.

Керівник FESPA Global Print Expo Майкл Раян коментує: «Однією з найбільших відмінностей подій FESPA є справді різноманітний асортимент представленої продукції. З нашою чіткою зосередженістю на рішеннях для спеціалізованих друкарень, включаючи виробників графіки, текстильні і промислові друкарні і фахівців із візуальних комунікацій, ми надаємо концентрований досвід, де відвідувачі можуть знайти все, що їм потрібно, на одному просторі.

Завдяки рішенням для персоналізації, технологіям для виробництва вивісок, спортивного одягу відвідувачі можуть зануритися в безліч творчих і комерційних можливостей, які безпосередньо стосуються їхнього бізнесу».

З огляду на те, що кількість експонентів European Sign Expo 2024 вже перевищила показники 2023 р., відвідувачі можуть розраховувати на низку рішень для створення вивісок і візуальних комунікацій від понад 85 підтверджених постачальників, включаючи Cosign, Domino Sign, EFKA, Harmuth CNC-Frästechnik, Jinan AOL CNC Equipment, Lintel Display, Navori Labs і NSELED. Фахівці ознайомляться з продукцією для створення цифрових і розмірних вивісок, гравіювання та травлення, світлових дисплеїв, зовнішньої реклами.

Серед учасників Personalization Experience Antigro, Kit Builder, Mediaclip і XMPie, які демонструють ПЗ для персоналізації дизайну та маркетингу змінних даних. Tajima Europe, PunchCloud OU та ZSK Stickmaschinen покажуть новітнє обладнання та художні послуги для вишивки.

На першій виставці Sportswear Pro відвідувачі зможуть побачити рішення для прямого друку на одязі, плівці, сублімаційного та термального друку, а також вишивання та лазерного різання від компаній Ara NV, GD Han’s Yueming Laser Technologies Co, MTC Textile Co., Ricoma тощо. Вони доповнюють багатьох постачальників текстилю та одягу на FESPA Global Print Expo 2024.

Реєстрація на FESPA Global Print Expo, European Sign Expo, Personalization Experience та Sportswear Pro почалася. Вхід до всіх чотирьох виставкових зон безкоштовний для членів національної асоціації FESPA або FESPA Direct. Особи, які не є учасниками, але попередньо зареєструються за кодом FESM424 до 19 січня 2024 року, можуть заощадити €55 на вході на виставку.

Для отримання додаткової інформації про ціни та знижки відвідайте: https://www.fespaglobalprintexpo.com/2024-registration

Для отримання додаткової інформації про FESPA Global Print Expo 2024 і реєстрації відвідайте: https://www.fespaglobalprintexpo.com/

Для отримання додаткової інформації про European Sign Expo 2024 та реєстрації відвідайте: https://ese.fespa.com/welcome

Для отримання додаткової інформації про Personalization Experience та реєстрації відвідайте: https://www.personalisationexperience.com/

Для отримання додаткової інформації про Sportswear Pro 2024 та реєстрації відвідайте: https://www.sportswearpro.com/