«Запуск Pulse Polska є наступним кроком у нашому стратегічному плані зростання, і я дуже радий, що ми починаємо 2024 р. у такий захоплюючий спосіб, — сказав Гері Сьюард, керуючий директор Pulse.

— Після надзвичайно успішного року, коли ми представили лінійку інноваційних ультрафіолетових світлодіодних чорнил подвійного затвердіння, PureTone® DC, а індустрію охопило використання нашої революційної системи Monolox® Fixed Anilox Printing, тепер ми розширюємо європейську присутність і очікуємо ще успішніший 2024 рік».

Після більш ніж двох десятиліть успішної діяльності у Великій Британії Pulse придбав у Reprograf Grafikus об’єкт у селі Богучин, у повіті Позна. «Тут, у Pulse, ми розширюємо межі та порушуємо конформізм, — зазначає Гері Сьюард. — Оскільки ринок етикеток стає дедалі більш конкурентоспроможним, для компаній стає все важливішим шукати рішення, які відрізнятимуть їх від інших. Такі інновації, як технологічний процес Monolox Fixed Anilox Printing і чорнила PureTone DC dual cure, допомагають друкарям підвищити прибутковість і збільшити продуктивність за рахунок нових показників ефективності, стандартизації виробництва та максимізації потужності».

Pulse Polska спеціалізується на виробництві чорнил і лаків і додасть повний асортимент продукції Pulse до свого асортименту, збільшуючи доступність і швидкість доставки по всьому регіону.

Крім того, ці нові можливості виробництва та дистрибуції допоможуть компанії розширити міжнародну присутність у рамках запланованої програми розширення, завдяки чому нові території створять значні нові можливості для зростання.

«З Pulse Polska клієнти по всій Європі можуть розраховувати на той самий рівень якості, обслуговування та технічної підтримки, на якому ми побудували свою репутацію, і на який всі клієнти Pulse звикли розраховувати як на стандарт», — сказав Гері Сьюард.