Заснована в Амстердамі в 2010 р., EMPHA представляє галузь виробництва стільникового паперу. Паперові соти, або просто «соти», як їх неофіційно називають, мають найкращі в своєму класі характеристики завдяки поєднанню надзвичайної міцності та жорсткості завдяки унікальній формі комірок шестикутної форми. Міцність і жорсткість поєднуються з надзвичайно низькою вагою повітря на кубічний метр.

Ці функціональні елементи роблять стільниковий папір привабливою альтернативою для дизайнерів захисноого пакування. Також стільниковий папір використовується як базовий матеріал для виробництва дверей, акустичних стін, виставкових панелей і навіть меблів. «EMPHA рада працювати Two Sides. Ми надаємо платформу для членів, які займаються виробництвом стільникового паперу у Європі, щоб отримати галузеву інформацію, включаючи законодавчі питання. Однією з важливих сфер інформації для наших учасників є сталість. Ми хочемо, щоб учасники могли інформувати своїх клієнтів і замовників про стійкі властивості нашої продукції та про те, що наша галузь прагне бути частиною економіки замкненого циклу. Наше партнерство з Two Sides дасть змогу використовувати різноманітні факти та статистику, щоб допомогти зробити це», — говорить Тоні Москроп, президент EMPHA.

«Завжди приємно вітати нових членів. Наше партнерство з EMPHA допоможе донести до брендів і компаній, які повинні бути поінформовані про позитивні екологічні властивості паперового паковання, велику історію сталого розвитку, яку має розповісти індустрія виготовлення стільникового паперу. Ми з нетерпінням чекаємо подальшої співпраці з EMPHA», – говорить Ян Бейтс, директор з маркетингу та партнерства Two Sides в Європі. Приєднавшись до Two Sides, EMPHA отримує доступ до великої бібліотеки кобрендових комунікаційних інструментів, досліджень споживачів, провідної галузевої інформації, порад щодо сталого розвитку та заходів.