Signite — це унікальна технологія декорування, яка значно скорочує кількість відходів завдяки виключенню поверхонь для друку. Технологія пропонує покращену гнучкість конструкції та, зрештою, покращує повторне використання та переробку.

Палома Алонсо, генеральний директор All4Labels, сказала: «Ми сприяємо безперервним і стійким інвестиціям у дослідження та розробки в усіх напрямках, щоб надати клієнтам всебічну підтримку, управляти розробкою етикеток і сприяти прийняттю екологічних рішень. Наше партнерство з Actega рухається саме в цьому напрямку: ця інноваційна технологія відкриє величезні можливості навіть для ринків, які сьогодні не використовують етикетки. Це революційне рішення не лише значно скорочує кількість відходів і покращує придатність до переробки та повторного використання, але також пропонує величезну гнучкість дизайну для власників брендів. Ця технологія дасть змогу власникам брендів зменшити чисті викиди парникових газів у порівнянні з традиційним друком і наблизитися до досягнення цілі Fit for 55 EU».

Торстен Кроллер, президент підрозділу Actega, підкреслив: «Ми бачимо All4Labels як ідеального та сильного партнера для подальшого розвитку цієї інноваційної технології та виведення її на європейський ринок. All4Labels допоможе власникам брендів досягти цілей сталого розвитку, а також унікальної естетики для маркування преміум-класу. Я переконаний, що угода матиме величезний вплив на трансформацію галузі відповідно до бачення нашої дорожньої карти сталого розвитку в Actega».