В Азії, одному з найбільш швидко зростаючих ринків у світі, і в Латинській Америці, де рівень інвестицій нині вищий, ніж у Європі, зацікавлення програмою просування drupa було величезним, зазначають організатори. У середньому 200 зацікавлених представників галузі відвідали заходи у Таїланді, Індонезії, В’єтнамі, Мексиці, Колумбії та Бразилії.

Директор drupa Сабіна Гельдерман з ентузіазмом зазначає: «Наші саміти пройшли з повним успіхом. Разом з особами, які приймають рішення у місцевій промисловості, ми обговорили питання, які визначатимуть майбутнє щодо сталого розвитку, економіки замкненого циклу, цифровізації, штучного інтелекту, автоматизації та багато іншого».

Світове турне drupa продовжиться в середині грудня трьома зупинками в Індії, а потім переміститься до Японії, Тунісу, Алжиру, Єгипту, Узбекистану, Казахстану, Італії, Франції та Туреччини, а також відбудеться загально східноєвропейська прес-конференція для восьми країн в Угорщині. Кульмінацією туру стане міжнародна медіа-конференція drupa у Дюссельдорфі наприкінці березня.

Наприкінці травня представники світової індустрії друкарських технологій зустрінуться на drupa 2024 у виставковому комплексі Дюссельдорфа.