Advantage StretchWrap – це повністю придатний до вторинної переробки крафт-папір, що тягнеться та стійкий до проколів. Ці властивості роблять його ідеальною заміною пластикової стретч-плівки, яка традиційно використовувалася для пакування та транспортування піддонів.

Згідно з незалежною оцінкою життєвого циклу, викиди парникових газів паперу Advantage StretchWrap на 62% нижчі в порівнянні з первинною пластиковою стретч-плівкою та на 49% нижчі в порівнянні з пластиковою плівкою, виготовленою на 50% з перероблених матеріалів.

Перейшовши на крафт-папір Mondi і використовуючи повністю автоматизоване обладнання EW Technology, Sentrex змогла підвищити ефективність процесу пакування, оскільки раніше при виробництві паперових пакетів було потрібне сушіння для видалення вологи з пакетів, перш ніж обернути їх пластиковою стретч-плівкою. Папір Advantage StretchWrap від Mondi є повітропроникним і тому може використовуватися для обгортання та паковання продукції одразу після виробництва паперових пакетів в рамках одного потокового процесу.

Великі розміри рулону Advantage StretchWrap означають, що новий рулон потрібен лише через кожні 400-600 піддонів у порівнянні з 40-60 палетами для пластикового паковання. Новим папером можна обгорнути піддони різної форми та розміру, а також закрити зазор між піддоном та продуктом, забезпечуючи добру стійкість та безпеку під час транспортування.