Оскільки EcoLeaf є екологічно чистою альтернативою гарячому та холодному тисненню фольгою, цей крок підкреслює прихильність Dantex до інновацій та сталого розвитку в секторі цифрових струменевих етикеток. Партнерство між двома компаніями обумовлено прагненням запровадити інноваційні рішення з доданою вартістю в індустрії цифрових струменевих етикеток.

Розроблена для різноманітних ринків EcoLeaf — це цифрова технологія, яка дає змогу наносити металізовані прикраси на самоклейні етикетки.

За словами компанії, традиційні методи фольгування зазвичай призводять до 80-90% відходів фольги. На відміну від цього, EcoLeaf використовує клейовий тригерний шар, який має форму передбачуваного зображення, щоб значно зменшити відходи. В рамках цього інноваційного процесу часточки алюмініюприкріплюються до шару клею для створення металевого зображення. Цей підхід не лише усуває відходи, але й дає змогу створювати кілька металевих кольорів.

Бен Данон, генеральний директор Dantex Group: «Ми раді представити цю екологічно чисту технологію в нашій серії цифрових струменевих УФ-друкарських машин PicoJet, і ми віримо, що це партнерство допоможе нам досягти цілей сталого розвитку, забезпечуючи клієнтам дуже інноваційні та візуально ефектні рішення. «Обидві сторони наголошують на перевагах цієї співпраці для довкілля та сталого розвитку». Окрім інтеграції EcoLeaf, поточна лінійка PicoJet має численні корисні функції, вкл. додавання нової DRS (Digital Resolution System) і технології друкувальної голівки на базі Ricoh, а також зручного ПЗ PicoCenta та PicoPilot. Також включені технології SuperText, SuperWhite і Su-perTactile, які пропонують широкий спектр варіантів обробки.