Fiery, LLC, найбільший незалежний постачальник цифрових інтерфейсів (DFE) і ПЗ для робочих процесів, готовий змінити ринок автомобільного паковання в Європі за допомогою послуги шаблонів автомобільного паковання та додатка для оцінки.

Pro Vehicle Outline (PVO), провідний сервіс автомобільних шаблонів у Північній Америці, тепер доступний у Європі з 19 500 шаблонами транспортних засобів, включаючи контури для найпопулярніших європейських автомобілів. Зростаючий попит на рекламу та персоналізацію транспортних засобів у поєднанні з доступністю більшої кількості кольорів, текстур і оздоблення плівок спричинили бум у промисловості автостайлінгу у всьому світі.

Завдяки службі PVO дизайнери та монтажники з оклеювання транспортних засобів можуть легко шукати та завантажувати найточніші шаблони транспортних засобів для використання в їх ПЗ для графіки, знаків або дизайну. У результаті клієнти можуть швидко створювати високоякісні індивідуальні дизайни повного, часткового обгортання, наклейок, написів і смуг.

«Ми раді зробити PVO доступним у Європі та запровадити новий рівень точності, продуктивності та інновацій у європейський бізнес, що займається виробництвом автомобільної плівки та графіки, — сказав Джон Гензе, віце-президент із продажу та маркетингу Fiery. «Завдяки вдосконаленим шаблонам і інструментам для автоматизації ціноутворення та бізнес-операцій дизайнери та інсталятори можуть розкрити свій творчий потенціал і покращити бізнес, одночасно підвищуючи прибутковість».

«Pro Vehicle Outlines — безперечно найточніші шаблони, які ми використовували, — сказав Грег Еванко, власник Genesis Signs. — Ми завжди довіряємо точності цих шаблонів, незалежно від того, чи виконуємо повне оклеювання, чи вирізаємо вінілову графіку. Ми використовували інші лише для того, щоб виявити, що вони не відповідають якості, наданій командою PVO».

На додаток до бібліотеки шаблонів, PVO пропонує інструменти, які допоможуть оптимізувати котирування транспортних засобів і проєкти. PVO WrapUP — це динамічна програмна служба, призначена для спрощення створення готових для клієнта цінових пропозицій і надання точних розрахунків квадратних метрів автомобіля для оклеювання. «Ми завжди прагнемо революціонізувати поліграфічну галузь, надаючи ефективні, економічно ефективні та цінні рішення як для компаній, так і для споживачів. Розширення присутності PVO та запровадження PVO WrapUP у Європі є значним кроком у досягненні цієї мети, — підсумував Генце.