Президент Нік Бруно висловив свій ентузіазм: «Ми надзвичайно раді вийти на ринок цифрових прикрас із ZRX. Цей крок є свідченням відданості інноваціям і репутації у створенні міцних і надійних машин.

ZRX — це не просто новий продукт; це кардинальний крок у цій галузі, оскільки він прикрашає як крейдований, так і некрейдований папір, що досі було складним завданням».

Завдяки поєднанню надійної камерно-анілоксової системи H&B із найсучаснішою технологією цифрового струменевого друку ZRX забезпечує безперебійний процес прикрашання за один прохід на носіях без покриття, встановлюючи новий стандарт у галузі.

Ще однією важливою перевагою ZRX є усунення процесу ламінування, що є відповіддю на зростаючий глобальний протест проти одноразового пластику. ZRX дає змогу створювати чудові прикраси без потреби тривалого та дорогого процесу ламінування, узгоджуючи це з екологічними проблемами та вподобаннями споживачів.

За допомогою ZRX користувачі можуть наносити суцільний та вибірковий лак та робити тиснення фольгою за один прохід, скорочуючи час і складність, пов’язані з процесом прикрашанян.

Це нововведення сприяє значній економії часу та ефективності роботи, оскільки більше немає потреби переносити аркуші між різними машинами.