У ній зазначено: «Перемовини щодо можливих тимчасових звільнень стосуються всіх целюлозних заводів, лісопильних заводів і фабрик графічного паперу UPM у Фінляндії, а також біопереробного заводу в Лаппеенранті. Перемовини охоплюють приблизно 780 співробітників на підприємствах UPM Pulp Finnish, близько 235 співробітників на лісопильних заводах UPM Timber, приблизно 1100 співробітників на фінських заводах UPM Communication Papers і приблизно 90 співробітників на біопереробному заводі UPM Biofuels Lappeenranta.

Можливі тимчасові звільнення можуть відбутися з 1 січня до 30 червня 2024 р. в UPM Pulp, UPM Timber і UPM Biofuels і з 1 березня до 31 серпня 2024 р. в UPM Communication Papers. Будь-які тимчасові звільнення можуть здійснюватися поетапно і триватимуть максимум 90 днів.

Рішення про можливі тимчасові звільнення будуть прийняті після завершення переговорів. На початку цього року UPM також провела переговори про зміни щодо тимчасових звільнень у UPM Specialty Papers, UPM Plywood, UPM Raflatac, UPM Biocomposites та UPM Raumacell.

Загалом у UPM працює 17 200 людей по всьому світу, а річний обсяг продажів складає близько €11,7 млрд (£10,2 млрд).